reklama
Qmika
Fanka BB :)
Tak, noc super oby tak dalej mąż dziś bawi, teraz akurat karmienie i wracam do porządkówTo chyba lepiej niż było? może zamierzacie ku lepszemu
Gunka
Jak tam po wyprawie do fryzjera? co do odparzen u mnie sudocrem się sprawdzał. Ewentualnie teraz po każdej kompieli smaruje małemu skórę emolium.Sprawdzacie paszki maluchom? Ja myję zawsze podczas kąpieli przecież i jak wycieram to też zerkam. I nie wiem jakim cudem pod jedną ma odparzyny takie czerwone bardzo w tych fałdkach. Sudocrem się sprawdzi?
Oba chłopaki żyją choć mąż twierdzi, że dwie akcje wrzasku były, poza tym udało się nawet uspać małego ale przez 4h zjadł tylko jedną butelkę, więc przeczuwam, że mąż dawał mu 3 łyki i zaraz go usypiał
A co do samych włosow, to bez szału, niemieckie fryzjerki mogą się schować ,jeżeli chodzi o blondy. Jeszcze mnie 160euro skasowała no ale już musiałam coś z moim łbem zrobic
A co do samych włosow, to bez szału, niemieckie fryzjerki mogą się schować ,jeżeli chodzi o blondy. Jeszcze mnie 160euro skasowała no ale już musiałam coś z moim łbem zrobic
Beata0192
U nas kolejny dzień skoku rozwojowego. Wczoraj skończyła 3miesiące. Wczoraj przespała parę godzin w ciągu dnia i w nocy budziła się co godzinę-dwie dzisiaj jestem wykończona. A dalej koncertowała na maksa w dzień zwłaszcza że dziś sobota, dzień darcia z mężem kota i jeszcze to musiała odreagować. Mam dość, mam nadzieję, że dziś w nocy coś prześpię. Ale zrobiłam jej dzisiaj tak piękne zdjęcie, że się z Wami podzielę. Jak ktoś spojrzy na mój Instagram czy FB to pomyśli, że macierzyństwo to taka sielanka a ja dzisiaj nad ranem płakałam podnosząc małą z łóżeczka z bólu pleców.
Waży już 7250g... Serio zapowiada się, że na roczek będzie nosić rozmiar 104, body z Pepco na roz. 80 są okej już, rękawki troszkę za długie, ale na długość ciałka są takie na leciutki luz.
Waży już 7250g... Serio zapowiada się, że na roczek będzie nosić rozmiar 104, body z Pepco na roz. 80 są okej już, rękawki troszkę za długie, ale na długość ciałka są takie na leciutki luz.
Ostatnia edycja:
Śliczna dziewczynkaU nas kolejny dzień skoku rozwojowego. Wczoraj skończyła 3miesiące. Wczoraj przespała parę godzin w ciągu dnia i w nocy budziła się co godzinę-dwie dzisiaj jestem wykończona. A dalej koncertowała na maksa w dzień zwłaszcza że dziś sobota, dzień darcia z mężem kota i jeszcze to musiała odreagować. Mam dość, mam nadzieję, że dziś w nocy coś prześpię. Ale zrobiłam jej dzisiaj tak piękne zdjęcie, że się z Wami podzielę. Jak ktoś spojrzy na mój Instagram czy FB to pomyśli, że macierzyństwo to taka sielanka a ja dzisiaj nad ranem płakałam podnosząc małą z łóżeczka z bólu pleców.
Zobacz załącznik 1214093
Jak minela nocka? Ja mam wrazenie, ze moj ma skok rozwojowy co pare dni
Qmika
U nas próba zrobienia butelki na noc( ale do uśpienia musiała choć na chwilę cycka mieć ) i uwaga od północy do 4.30 spala także super, przerwa na piers i o 7.30 znów pobudka jak u Ciebie?Śliczna dziewczynka
Jak minela nocka? Ja mam wrazenie, ze moj ma skok rozwojowy co pare dni
Super! Jak tak ma wygladać każda noc u Was, to warto to kontynuowaćU nas próba zrobienia butelki na noc( ale do uśpienia musiała choć na chwilę cycka mieć ) i uwaga od północy do 4.30 spala także super, przerwa na piers i o 7.30 znów pobudka jak u Ciebie?
reklama
U nas zawsze ta pierwsza drzemka najdłuzsza, od ok 18.30 do 23/24. Później 3h śpi ,a później już co 2h się budzi.U nas próba zrobienia butelki na noc( ale do uśpienia musiała choć na chwilę cycka mieć ) i uwaga od północy do 4.30 spala także super, przerwa na piers i o 7.30 znów pobudka jak u Ciebie?