reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mój pierwsze 10 dni po szpitalu spał w kołysce, jaka ja dumna byłam🤣 a później zaczął już źle spać w nocy i tak zaczął z nami spać, bo mi z lenistwa nie chcialo się z wyra co 15min wychodzić🤪

reklama
Oby była teraz już spokojniejsza, bo nadchodzi godz.16 i ja się modlę, żeby mój się zaraz nie obudził😱🤣
No to dołączam do modlitwy 🙂 moja spala we wózku z 20 minut sama i później drugi raz po tej kupie też z 20 minut na łóżku, nie wiem kiedy się ten jej sen polepszy 🛌 choć mały sukces jest że sama "tyle" wytrzymała 👍

No to dołączam do modlitwy 🙂 moja spala we wózku z 20 minut sama i później drugi raz po tej kupie też z 20 minut na łóżku, nie wiem kiedy się ten jej sen polepszy 🛌 choć mały sukces jest że sama "tyle" wytrzymała 👍
Może powoli będzie już coraz dłużej spać :) mój popoludniu aż 2h miał jedną drzemkę, a tak to po godzince.
Niestety obudził sie 16.10 o były bąki i wrzask. Nosiliśmy go i się uspokoił, ale próbuje go uspać, bo juz oczy trze a nadal marudzi przy zasypianiu🙈
Jak u Was?

Może powoli będzie już coraz dłużej spać :) mój popoludniu aż 2h miał jedną drzemkę, a tak to po godzince.
Niestety obudził sie 16.10 o były bąki i wrzask. Nosiliśmy go i się uspokoił, ale próbuje go uspać, bo juz oczy trze a nadal marudzi przy zasypianiu🙈
Jak u Was?
Spala u męża na rękach i obudziła się z płaczem ale to chyba głód bo jak dopadła piersi tak je i je 👍 może nie będzie bąków u nas choć dziś po tym wypróżnieniu 🤣 no to oby Ci jeszcze usnął to odpoczniesz,ja też zaraz przekazuje mężowi bo się wzięłam za porządki przedświąteczne bo przy niej to muszę wcześniej 😁

Spala u męża na rękach i obudziła się z płaczem ale to chyba głód bo jak dopadła piersi tak je i je 👍 może nie będzie bąków u nas choć dziś po tym wypróżnieniu 🤣 no to oby Ci jeszcze usnął to odpoczniesz,ja też zaraz przekazuje mężowi bo się wzięłam za porządki przedświąteczne bo przy niej to muszę wcześniej 😁
W końcu padł🤯🥱

Gunka brawo! Ja dziś miodownik z prażonymi orzechami zrobiłam ale dopiero jutro sprawdzę czy się udał bo musi 12h być w lodowce :D

reklama
Do góry