reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Beata to twoja mała już się zabawić potrafi super ;) mój odkrył że ma rączki i zajada swoje piąstki do tego stopnia że woli je niż smoczusia :D
Wiesz nie ma co przesadzać, nie jest to jeszcze świadoma zabawa bardziej chaotyczne polowanie na tą piłkę 😂 ale sprawia jej to frajdę, wczoraj nam tak zaczęła się śmiać przy tym że sami zaczęliśmy się śmiać 😂

Beata, przez Ciebie muszę jutro lecieć do sklepu 😂 po piłeczkę 😄♥ a skoro doświadczona Sopek poleca, to tym bardziej warto się w nią zaopatrzyć 😉

Jagodam, jak Twoja córcia nie śpi cały dzień, to jest marudna? Bo mój po jakimś czasie zaczyna jęczeć, ma czerwone opuchnięte powieki i później już wcale nie umiem go uspać, bo płacze okrutnie.

MamaChłopaków, mój też lubi obgryzać łapki i ślini się wtedy mocniej. Trzeba rączki myć mu często.
Jak nocka? Pospał synek?
Mój od godz.4 sie budzil co godzine, żeby trochę się napić i spał dalej. Ale przez te pobudki ja sie nie wyspałam 🤦‍♀️ aż mi niedobrze dziś 😒

Gunka, synek nadal udaje aniołka przy tatusiu? 😄🥰

No u nas zrobiła szał dodam filmik jak wyglądały pierwsze wrażenia z nią.
Polecam❤️

Dzisiaj mała tak mnie zaskoczyła, zjadła o 21, zasnęła koło 23 i obudziła się dopiero o 2 na jedzenie. 🙉 5godzin! Łoooł. Później spanie 4 godziny a później już 2 bo musiała nadrobić jedzenie 😊 ale pospałam, to chyba mikołajowy prezent dla mnie. Spała do 10 ❣️🙊

Ja dziś tez nie wyspana bo starsza córka szukała Mikołaja w nocy po mieszkaniu ;) oprócz tego wszystkie dzieci wstały o 5 po prezenty;) a jeszcze trzylatek przyszedł spać do nas w nocy i się mega wiercił i trochę ciasno było z dwójka dzieci spać :D i mężem :D
U nas też była akcja prezenty😉 ale moje dzieci tak wcześnie nie wstaja😉 odkąd zaczęli chodzić do szkoły. A z dwojka dzieci wspolczuje spać😊 nam jest z jednym małym ciasno😂

Mam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Mój mały wogule nie lubi leżeć na brzuchu. A jak już leży to ciężko mu tą głowę podnieść. Natomiast jak go noszę na rękach to by chciał żeby go cały czas trzymać do góry i wtedy głowę trzyma twardo.
Jak to z tym u was jest???

Mam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Mój mały wogule nie lubi leżeć na brzuchu. A jak już leży to ciężko mu tą głowę podnieść. Natomiast jak go noszę na rękach to by chciał żeby go cały czas trzymać do góry i wtedy głowę trzyma twardo.
Nasz śpi w dzień na brzuchu,ale odkładam go jak już śpi. I jak się budzi,to czasem sie mega wścieka, a czasem podnosi głowę i nią kręci rozglądając się. A jak biorę go do odbicia to chętnie trzyma glowe prosto,choć wiadomo, że się zachwieje jak się zmęczy

Moja też nie lubi leżeć na brzuszku ale jak już ja położę to unosi głowę wysoko ale zaraz płacz i głowa w dół także też się nie nacwiczy.

Nasz śpi w dzień na brzuchu,ale odkładam go jak już śpi. I jak się budzi,to czasem sie mega wścieka, a czasem podnosi głowę i nią kręci rozglądając się. A jak biorę go do odbicia to chętnie trzyma glowe prosto,choć wiadomo, że się zachwieje jak się zmęczy
U nas nie ma szans żebym go mogła polozyc do spania na brzuch. Od razu by się obudzil😉 ale jak nie spi to też nie będzie leżał. Conajwyzej polezy dwie minuty i od razu krzyk żeby go przewrócić.

reklama
Do góry