reklama
Beata0192
Fanka BB :)
Wiesz nie ma co przesadzać, nie jest to jeszcze świadoma zabawa bardziej chaotyczne polowanie na tą piłkę ale sprawia jej to frajdę, wczoraj nam tak zaczęła się śmiać przy tym że sami zaczęliśmy się śmiaćBeata to twoja mała już się zabawić potrafi super mój odkrył że ma rączki i zajada swoje piąstki do tego stopnia że woli je niż smoczusia
Beata0192
Beata, przez Ciebie muszę jutro lecieć do sklepu po piłeczkę ♥ a skoro doświadczona Sopek poleca, to tym bardziej warto się w nią zaopatrzyć
Jagodam, jak Twoja córcia nie śpi cały dzień, to jest marudna? Bo mój po jakimś czasie zaczyna jęczeć, ma czerwone opuchnięte powieki i później już wcale nie umiem go uspać, bo płacze okrutnie.
MamaChłopaków, mój też lubi obgryzać łapki i ślini się wtedy mocniej. Trzeba rączki myć mu często.
Jak nocka? Pospał synek?
Mój od godz.4 sie budzil co godzine, żeby trochę się napić i spał dalej. Ale przez te pobudki ja sie nie wyspałam aż mi niedobrze dziś
Gunka, synek nadal udaje aniołka przy tatusiu?
No u nas zrobiła szał dodam filmik jak wyglądały pierwsze wrażenia z nią.
Polecam
Dzisiaj mała tak mnie zaskoczyła, zjadła o 21, zasnęła koło 23 i obudziła się dopiero o 2 na jedzenie. 5godzin! Łoooł. Później spanie 4 godziny a później już 2 bo musiała nadrobić jedzenie ale pospałam, to chyba mikołajowy prezent dla mnie. Spała do 10
Gunka
U nas też była akcja prezenty ale moje dzieci tak wcześnie nie wstaja odkąd zaczęli chodzić do szkoły. A z dwojka dzieci wspolczuje spać nam jest z jednym małym ciasnoJa dziś tez nie wyspana bo starsza córka szukała Mikołaja w nocy po mieszkaniu oprócz tego wszystkie dzieci wstały o 5 po prezenty a jeszcze trzylatek przyszedł spać do nas w nocy i się mega wiercił i trochę ciasno było z dwójka dzieci spać i mężem
Gunka
Mam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Mój mały wogule nie lubi leżeć na brzuchu. A jak już leży to ciężko mu tą głowę podnieść. Natomiast jak go noszę na rękach to by chciał żeby go cały czas trzymać do góry i wtedy głowę trzyma twardo.
Jak to z tym u was jest???
Mój mały wogule nie lubi leżeć na brzuchu. A jak już leży to ciężko mu tą głowę podnieść. Natomiast jak go noszę na rękach to by chciał żeby go cały czas trzymać do góry i wtedy głowę trzyma twardo.
Nasz śpi w dzień na brzuchu,ale odkładam go jak już śpi. I jak się budzi,to czasem sie mega wścieka, a czasem podnosi głowę i nią kręci rozglądając się. A jak biorę go do odbicia to chętnie trzyma glowe prosto,choć wiadomo, że się zachwieje jak się zmęczyMam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Qmika
Moja też nie lubi leżeć na brzuszku ale jak już ja położę to unosi głowę wysoko ale zaraz płacz i głowa w dół także też się nie nacwiczy.Mam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Gunka
U nas nie ma szans żebym go mogła polozyc do spania na brzuch. Od razu by się obudzil ale jak nie spi to też nie będzie leżał. Conajwyzej polezy dwie minuty i od razu krzyk żeby go przewrócić.Nasz śpi w dzień na brzuchu,ale odkładam go jak już śpi. I jak się budzi,to czasem sie mega wścieka, a czasem podnosi głowę i nią kręci rozglądając się. A jak biorę go do odbicia to chętnie trzyma glowe prosto,choć wiadomo, że się zachwieje jak się zmęczy
Gunka
A jak wysoko ta głowę podnosi? Mój to tylko niewiele podniesieMoja też nie lubi leżeć na brzuszku ale jak już ja położę to unosi głowę wysoko ale zaraz płacz i głowa w dół także też się nie nacwiczy.
reklama