Gunka
Fanka BB :)
To widzę że większość tak ma a myślałam że tylko u mnie taka histeriaGunka moja się denerwuje od razu jak jest na brzuszku a jak trzymam ją na rękach to ładnie podnosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To widzę że większość tak ma a myślałam że tylko u mnie taka histeriaGunka moja się denerwuje od razu jak jest na brzuszku a jak trzymam ją na rękach to ładnie podnosi
I jak brzuszek córki? Mój się dziś wybudzał z płaczem i się zwijał, myślę że też go bolał. Dałam krople na wzdęcia, żeby bączki poszły. Ten termofor z pestek próbowałaś? Ja nie wiem sama czy on działa. Mojej kolezance poediatra kazała nózkami dziecka dociskać brzuszek i robić rowerek i nóżki pociągać do górry (dziecko lezy na pleckach).Ja pewno na necie zamówie piłeczkę, jak ma się zainteresować to warto
U mnie podobnie tylko od 2 co godzina jedzenie więc ja czuwanie a nie spanie a usnęła przed północą bo brzuszek ja bolał i płaczu co nie miara. Jeszcze mąż o 13 dziś jedzie także aż się boję. Kuzynka mi przyniosła te pestki wiśni wczoraj może coś pomoże na ten brzuszek.
Usypiasz ją na siłę?Luiska uwierz że jest marudna. I tak samo ma czerwone w koło oczu. Denerwuje się, płacze a wtedy ma jeszcze gorzej czerwone. [emoji19]
U nas tak samo. Kupie chyba matę wodną. Podobno uatrakcyjnia leżenie na brzuszku. [emoji5]Mam takie pytanie z innej beczki. Czy kładzenie dzieci na brzuszku? Jak wasze maluszki radzą sobie z podnoszeniem główki w takiej pozycji?
Mój mały wogule nie lubi leżeć na brzuchu. A jak już leży to ciężko mu tą głowę podnieść. Natomiast jak go noszę na rękach to by chciał żeby go cały czas trzymać do góry i wtedy głowę trzyma twardo.
Jak to z tym u was jest???
Myślisz że to pomoże?U nas tak samo. Kupie chyba matę wodną. Podobno uatrakcyjnia leżenie na brzuszku. [emoji5]
U nas nie ma opcji. Chociaż bym chciała. Dziś zanosi sie to samo. Spała 15 min w dzień. [emoji6] próbuje ją zabawić w macie. Ale jedyne co ją interesuje to telewizor jak widać [emoji28]Usypiasz ją na siłę?
Nie mam pojęcia. To niewielki wydatek 20 kilka złotych na allegro. Warto sprawdzić. [emoji5] ale to dopiero na święta. [emoji4] 17 zakładam wkladkę więc wydatek spory. [emoji846]Myślisz że to pomoże?[emoji6]
U nas nie chciała patrzeć na matę edukacyjną na zabawki bo za dużo się na niej działo. Jak zostawiam 3 zabawki to patrzy, no i zasłaniam jej widoczność tv bo działa jak magnes.U nas nie ma opcji. Chociaż bym chciała. Dziś zanosi sie to samo. Spała 15 min w dzień. [emoji6] próbuje ją zabawić w macie. Ale jedyne co ją interesuje to telewizor jak widać [emoji28]Zobacz załącznik 1211283
Zawiesiłam więcej bo właśnie te trzy na krzyż gdzieś u góry ją wcale nie interesowało. A tv widać u nas z każdej strony gdziekolwiek bym ją położyła. [emoji846]U nas nie chciała patrzeć na matę edukacyjną na zabawki bo za dużo się na niej działo. Jak zostawiam 3 zabawki to patrzy, no i zasłaniam jej widoczność tv bo działa jak magnes.