reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Tak u mnie tez byl niesamowity krzyk i wez tu przeciagaj i dawaj mniej. Stwierdzilam ze to nie moje pierwsze dziecko a starsze tak karmilam i przybierali podobnie jak ten bo sprawdzalam w ksiazeczkach zdrowia i teraz jakos otyli nie sa. Syn ma prawie 9lat i wazy 27kg
A no to skoro już tak karmilas starsze dzieci i jest oki to po co męczyć dziecko i siebie wrzaskami. Moje co prawda pierwsze ale przyjeżdżała do nas taka starsza położna i powtarzała mi kilka razy że dziecko na piersi nie będzie otyłe.

reklama
A no to skoro już tak karmilas starsze dzieci i jest oki to po co męczyć dziecko i siebie wrzaskami. Moje co prawda pierwsze ale przyjeżdżała do nas taka starsza położna i powtarzała mi kilka razy że dziecko na piersi nie będzie otyłe.
Moj z tego co widze to jest dlugi a nie gruby. Zakladam rozmiar 74 😉

W nocy specjalnie jedno karmienie patrzylam na zegarek i wypił wtedy 80ml i zajęło mu to 3min.
Jak robię przerwę to wyjmuję butlę z buzi. Powinnam zostawić w środku? Nie nałyka się wtedy powietrza?

O ten ruch mi chodzi
>>Klik klik<< film z moją nieogarniętą twarzą
Filmik daleko od ideału całe karmienie 5,5minuty 🥴 mała trochę cmoka ale chodzi o takie bujanie i widać że w smoczku bardziej w pionie nie ma jedzenia w dziobku.

reklama
Do góry