Oszaleć możnaMoj dzis za caly dzien spal tylko dwie godz na spacerze. A po temu buszowanko i zapowiada sie ze tak bedzie do polnocy![]()
![Exploding head :exploding_head: 🤯](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92f.png)
![Woozy face :woozy_face: 🥴](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f974.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszaleć możnaMoj dzis za caly dzien spal tylko dwie godz na spacerze. A po temu buszowanko i zapowiada sie ze tak bedzie do polnocy![]()
U nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100mlOszaleć możnamój w nocy miał przerwę od 2 do 3.30 i miał super nastrój. Pozniej go uspałam i co godzine sie budzil, pił troszkę, marudził i tak w kółko
Tak samo mamy, jak nie śpi, to co godzine by jadłU nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100ml
Ale nam sie trafily chlopakiTak samo mamy, jak nie śpi, to co godzine by jadł
Spróbuj go nakarmić może zanim zacznie się drzeć♥Dziękuję za filmik! Muszę wypróbowaćchoć mój to nerwus, nie wiem jak to się skończy
tzn.wiem, wielkim wrzaskiem
![]()
Ale nam sie trafily chlopakimi to ten syn zostanie na dlugo w pamieci
![]()
Hehea mój będzie jedynakiem
![]()
Weź nie straszLuiska mój starszak też miał być jedynakiem a jednak postaraliśmy się o drugiego i znowu powtórka z rozrywkiznajoma mi mówiła że chłopaki ponoć bardziej wymagający niż dziewczynki i u mnie się sprawdza
mój mały zjada 150ml mleka
nie wiem gdzie on to mieści
na szczepieniu tydzień temu ważył 5450 i mierzył 64cm jeszcze go pakuje w rozmiar 62 ale przymalawy się robi
![]()