reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Moj dzis za caly dzien spal tylko dwie godz na spacerze. A po temu buszowanko i zapowiada sie ze tak bedzie do polnocy😂
Oszaleć można 🤯🥴 mój w nocy miał przerwę od 2 do 3.30 i miał super nastrój. Pozniej go uspałam i co godzine sie budzil, pił troszkę, marudził i tak w kółko

reklama
Oszaleć można 🤯🥴 mój w nocy miał przerwę od 2 do 3.30 i miał super nastrój. Pozniej go uspałam i co godzine sie budzil, pił troszkę, marudził i tak w kółko
U nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100ml

U nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100ml
Tak samo mamy, jak nie śpi, to co godzine by jadł

Luiska mój starszak też miał być jedynakiem a jednak postaraliśmy się o drugiego i znowu powtórka z rozrywki 😅😅 znajoma mi mówiła że chłopaki ponoć bardziej wymagający niż dziewczynki i u mnie się sprawdza :p mój mały zjada 150ml mleka :o nie wiem gdzie on to mieści :p na szczepieniu tydzień temu ważył 5450 i mierzył 64cm jeszcze go pakuje w rozmiar 62 ale przymalawy się robi :)

Luiska mój starszak też miał być jedynakiem a jednak postaraliśmy się o drugiego i znowu powtórka z rozrywki 😅😅 znajoma mi mówiła że chłopaki ponoć bardziej wymagający niż dziewczynki i u mnie się sprawdza :p mój mały zjada 150ml mleka :o nie wiem gdzie on to mieści :p na szczepieniu tydzień temu ważył 5450 i mierzył 64cm jeszcze go pakuje w rozmiar 62 ale przymalawy się robi :)
Weź nie strasz 😂😂😂 jak będzie drugi syn i Twoje słowa się sprawdzą i będzie bardziej wymagający to wyląduje w kaftaniku wiązanym na plecach 😂

reklama
Beata, udało mi się małego nakarmić, jak ledwo się obudził i w ciszy, pomalutku wypił 130ml z jedną przerwą 10min, bo sobie zasnął. Ładnie mu się odbiło i zasnął w pionie. Czyli się da🙉 ale mąż biegiem butle robił, a ja na rękach go jeszcze kołysałam, zeby sie nie obudził za szybko. Ale w nocy i w dzien nie ma szans, żebym to tak ogarniała. Chyba że w pokoju czajnik zamontuję😅

Do góry