Oszaleć można mój w nocy miał przerwę od 2 do 3.30 i miał super nastrój. Pozniej go uspałam i co godzine sie budzil, pił troszkę, marudził i tak w kółkoMoj dzis za caly dzien spal tylko dwie godz na spacerze. A po temu buszowanko i zapowiada sie ze tak bedzie do polnocy
reklama
Gunka
Fanka BB :)
U nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100mlOszaleć można mój w nocy miał przerwę od 2 do 3.30 i miał super nastrój. Pozniej go uspałam i co godzine sie budzil, pił troszkę, marudził i tak w kółko
Tak samo mamy, jak nie śpi, to co godzine by jadłU nas przez noc jest ok ale w dzien nie spi i nadrabia z jedzeniem. Co chwila glodny. Dzis myslalam ze mu dam wiecej jedzenia zeby sprawdzic czy zrobi troche dluzsza przerwe w jedzeniu no to wziął i ulal polowe tego co mu dalam. Wiec zostajemy dalej przy 100ml
Gunka
Ale nam sie trafily chlopaki mi to ten syn zostanie na dlugo w pamieciTak samo mamy, jak nie śpi, to co godzine by jadł
Beata0192
Spróbuj go nakarmić może zanim zacznie się drzeć trzymam kciuki♥Dziękuję za filmik! Muszę wypróbować choć mój to nerwus, nie wiem jak to się skończy tzn.wiem, wielkim wrzaskiem
a mój będzie jedynakiemAle nam sie trafily chlopaki mi to ten syn zostanie na dlugo w pamieci
Gunka
Hehe dobrze ze u mnie sie trzecie takie trafiloa mój będzie jedynakiem
Mama_chlopakow
Luiska mój starszak też miał być jedynakiem a jednak postaraliśmy się o drugiego i znowu powtórka z rozrywki znajoma mi mówiła że chłopaki ponoć bardziej wymagający niż dziewczynki i u mnie się sprawdza mój mały zjada 150ml mleka nie wiem gdzie on to mieści na szczepieniu tydzień temu ważył 5450 i mierzył 64cm jeszcze go pakuje w rozmiar 62 ale przymalawy się robi
Beata0192
Weź nie strasz jak będzie drugi syn i Twoje słowa się sprawdzą i będzie bardziej wymagający to wyląduje w kaftaniku wiązanym na plecachLuiska mój starszak też miał być jedynakiem a jednak postaraliśmy się o drugiego i znowu powtórka z rozrywki znajoma mi mówiła że chłopaki ponoć bardziej wymagający niż dziewczynki i u mnie się sprawdza mój mały zjada 150ml mleka nie wiem gdzie on to mieści na szczepieniu tydzień temu ważył 5450 i mierzył 64cm jeszcze go pakuje w rozmiar 62 ale przymalawy się robi
reklama
Beata, udało mi się małego nakarmić, jak ledwo się obudził i w ciszy, pomalutku wypił 130ml z jedną przerwą 10min, bo sobie zasnął. Ładnie mu się odbiło i zasnął w pionie. Czyli się da ale mąż biegiem butle robił, a ja na rękach go jeszcze kołysałam, zeby sie nie obudził za szybko. Ale w nocy i w dzien nie ma szans, żebym to tak ogarniała. Chyba że w pokoju czajnik zamontuję