Qmika
Fanka BB :)
To faktycznie duży chłop moja 62 nosi tylko ona się zasiedziała do 5 października w brzuchuMoj z tego co widze to jest dlugi a nie gruby. Zakladam rozmiar 74
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To faktycznie duży chłop moja 62 nosi tylko ona się zasiedziała do 5 października w brzuchuMoj z tego co widze to jest dlugi a nie gruby. Zakladam rozmiar 74
Hehe poczekaj jak bedzie miala 10tyg tez pewnie bedzie nosic 68cm. Moj z 13wrzesniaTo faktycznie duży chłop moja 62 nosi tylko ona się zasiedziała do 5 października w brzuchu
U nas 6,5kg wagi już i też 74 nosiGunka faktycznie musi być długi skoro taki już rozmiar macie ja moja zmierzyłam z ciekawości i ma 52cm
To my w podobie z waga do was. W sobote mial 6250gU nas 6,5kg wagi już i też 74 nosi
O ten ruch mi chodzi
>>Klik klik<< film z moją nieogarniętą twarzą
Filmik daleko od ideału całe karmienie 5,5minuty mała trochę cmoka ale chodzi o takie bujanie i widać że w smoczku bardziej w pionie nie ma jedzenia w dziobku.
Witaj w klubieMój ma ok 4.900, a nosi 56 i zanizone 62.
Dzis ma mnie w tyłku, jak ciężko go uspać
Jezusiu, mój dziś przeszedł samego siebie! Jak on wrzeszczał! Uszy mnie bolą. A to tylko przez to, że sie bawił za długo, a później ze zmęczenia nie umie zasnąc i jak tylko go biore na ręce,.to już rykWitaj w klubie
Moj dzis za caly dzien spal tylko dwie godz na spacerze. A po temu buszowanko i zapowiada sie ze tak bedzie do polnocyJezusiu, mój dziś przeszedł samego siebie! Jak on wrzeszczał! Uszy mnie bolą. A to tylko przez to, że sie bawił za długo, a później ze zmęczenia nie umie zasnąc i jak tylko go biore na ręce,.to już ryk