reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Własnie jak nie śpi,to strasznie się wkurza na brzuchu, nie cierpi tego. Ale jak na śpiocha,to widze,że mu pasuje,bo długo śpi. A na boku też lubi. Na plecach ma często jeszcze ten odruch moro, rzuca rączkami i zauważyłam, że go to wybudza.

Gunka musiałam przełożyć niestety.. wszyscy się poprzeziebialismy , teraz nie wiem czy tego 2 grudnia ją zaszczepią.. ale niech ją chociaż zważy i wogole zobaczy bo w szpitalu ostatnio ją lekarz widział..

Gunka musiałam przełożyć niestety.. wszyscy się poprzeziebialismy , teraz nie wiem czy tego 2 grudnia ją zaszczepią.. ale niech ją chociaż zważy i wogole zobaczy bo w szpitalu ostatnio ją lekarz widział..
U nas bylo podobnie. Maly złapał katar i bylo po szczepieniu. Tez nie wiem kiedy sie zaszczepimy...

reklama
Do góry