Mama_chlopakow
Fanka BB :)
Ile wasze dzieciaczki zjadają mleczka i jak często??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile wasze dzieciaczki zjadają mleczka i jak często??
No i pospał 30min .na dworze, pozostale 10min.wrzeszczał, więc przybiegłam do domu. Jejku nie szło go uspokoić. Wypił na raty 60ml, zrobił kupę i próbuje zasnąć,.ale wierci się, jakby miał owsiki w tyłkuBeata dalej córka "odchorowuje" szczepienie? My wczoraj mielismy na rota i było ok, poza nocą, ktore ostatnio są i tak do dupy. A dziś katastrofa, nie chce jesc, ani spać, wrzeszczy i ma okropne bąki. Krąże z nim po dworze ubrana za cieńko, w stare i brudne dresy, żeby chociaż pospał
dzis je ok 50 ml co 1-1.5h. Normalnie co 2h po ok 100ml
Beata dalej córka "odchorowuje" szczepienie? My wczoraj mielismy na rota i było ok, poza nocą, ktore ostatnio są i tak do dupy. A dziś katastrofa, nie chce jesc, ani spać, wrzeszczy i ma okropne bąki. Krąże z nim po dworze ubrana za cieńko, w stare i brudne dresy, żeby chociaż pospał
dzis je ok 50 ml co 1-1.5h. Normalnie co 2h po ok 100ml
No po prostu idealna sytuacja żeby wypytywać Cię co jeet dziecku gdy idziesz z płaczącym do domuHej Beata, jak nocka? U nas do godz.5 całkiem ok, zjadał znów duzo co 2-2.5h (110-130ml). A od 5 właśnie sie już wierci i budzi co chwile, wiec śpi na mnie, żebym i ja pospala przeciągnęlam go aż do teraz. Normalnie od 7.30 już ma dłuzsza przerwe.
A co do płaczu i sąsiadów, to wczoraj idąc z nim drącym się z góry na dół przez klatkę musiałam oczywiście dwie sąsiadki spotkać, które dopytywały co jest grane
U nas tez dramat. Maly je po 40ml i co chwile jest glodny. Nie spi wogule.Hej Beata, jak nocka? U nas do godz.5 całkiem ok, zjadał znów duzo co 2-2.5h (110-130ml). A od 5 właśnie sie już wierci i budzi co chwile, wiec śpi na mnie, żebym i ja pospala przeciągnęlam go aż do teraz. Normalnie od 7.30 już ma dłuzsza przerwe.
A co do płaczu i sąsiadów, to wczoraj idąc z nim drącym się z góry na dół przez klatkę musiałam oczywiście dwie sąsiadki spotkać, które dopytywały co jest grane