Beata0192
Fanka BB :)
A ile tygodni ma Twoja córcia? Mój 8 tyg.i jeszcze chyba nie do końca kuma zabawki, choć dziś trącał raczej przypadkowo wiszącą zabawkę. W bujaczku posiedzi, ale jak się go buja, inaczej się nudzi szybko.
My mamy jutro szczepienie , usg bioderek i ważenie i aż się boję co to będzie rozniesiemy przychodnie, jak zwykle. I mam stracha,jak będzie po szczepieniu, bo widzę, że Twoja córcia musiała się mega męczyć po. Miałaś niezły sajgon. I ten nocny spacer po osiedlu mój niekoniecznie śpi na dworze. Dziś godzine byłam,to się drzemnął 15min. A w domu go przytuliłam i zasnął. Na rękach łatwiej mu to idzie , bo w sumie on nie zasypia w domu inaczej, jak tylko przy jedzeniu albo po jedzeniu na rękach
Kochana my w piątek zakończymy 9 tydzień i zaczniemy 10. Tak fajnie już patrzy widać że rozpoznaje twarze i szuka mnie wzrokiem gdy nawet ktoś ją ma na rękach chyba że to jej Tatinek kochany, to się nie obraca
Na samym szczepieniu nie było źle, apogeum było dzień po. Ale powoli do przodu dzisiaj nawet drzemkę razem miałyśmy jakąś godzinę.
Dalej mi marudzi o małe porcje częściej ale udaje sie ją uspokoić i przetrzymać.
Zauważyłam jedną rzecz. Jak mi się tak wiła - dawałam jej Espumisan. Jak nie trafiłam do buzi to na policzku nawet jak starłam mokrą chusteczką to zostawał czerwony lekko podpuchnięty ślad w tym miejscu. Ciekawe czy to alergiczne? Sprawdzałam na sobie i takiego śladu nie mam