momtobe_90
Fanka BB :)
Ja też kochałam upaly a teraz średnio to znoszę, jednak nadbagaż przeszkadza trochę ;p ale zostało 5 tygodni więc dam radę! A upały pewnie zaraz się skończą znając zycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już tak niewiele Ci zostalo ja 3 września sie dowiem kiedy CC, będę wtedy w 37tcCzesc dziewczyny u mnie juz 35+6 termin cesarki mam juz ustalony na 2 wrzesnia. Czy ktoras ma podobnie?
Ja 36tc jutro. Dowiem sie w poniedzialek jaki maja plan na rozwiazanie ciazy ale cos wspominaja o wczesniejszym rozwiazaniuCzesc dziewczyny u mnie juz 35+6 termin cesarki mam juz ustalony na 2 wrzesnia. Czy ktoras ma podobnie?
Najprawdopodobniej tak w poniedziałek mam wizytę to zobaczymy co doktor powie narazie coraz bardziej martwi mnie to że oddział w tym szpitalu co chciałam rodzić nadal zamknięty, nie dogadali sięTeraz poród też CC?
Ojjj upały są tragiczne. Jedyne na co mam siłę to leżenie i spanie.. nawet chodzić ciężko. Nie pomyślałabym nigdy że tak źle będę znosić taką pogodę przed ciążą uwielbiałam słońce. A teraz marzę o pogodzie takiej jak w lipcu kilogramy też robią swoje, bo dzisiaj mamy 33+4tc i plus 14kg