reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja mam wizytę w poniedziałek więc czekam spokojnie, ból więzadeł może się nasilać im ciąża jest bardziej zaawansowana więc myślę że to normalne
Też mam wizytę w poniedziałek 😊 mnie w nocy dziś coś tak mocno zaklulo z prawej strony że aż się obudziłam ale to było raczej chwilowe i teraz też już swiruje.. Niech już będzie poniedziałek...

Dwa pytania:
W związku z obowiązkiem noszenia maseczek ochronnych czy u ginekologa na fotelu też macie założone? 😅
I drugie pytanie. Bo przed ciążą często leciała mi krew z nosa bez powodu. Teraz jestem w 20 tygodniu i ani razu mi nie leciała jeszcze ale jak delikatnie smarkam nosa to mam takie drobne plamki krwi. Czy to jest bardzo złe?

Dwa pytania:
W związku z obowiązkiem noszenia maseczek ochronnych czy u ginekologa na fotelu też macie założone? 😅
I drugie pytanie. Bo przed ciążą często leciała mi krew z nosa bez powodu. Teraz jestem w 20 tygodniu i ani razu mi nie leciała jeszcze ale jak delikatnie smarkam nosa to mam takie drobne plamki krwi. Czy to jest bardzo złe?
Dwa razy tak 😁
Lekarz też miał na sobie cały czas maseczkę ☺️

Mi mocno krew z nosa nie leciała...tylko tak trochę właśnie przy smarkaniu. I nadal tak mam. To samo jeśli chodzi o dziąsła... Przy myciu zębów zdarza się, że leci mi krew...

Nie daje mi spokoju ten ból. Przekrecam się to boli.. Doszła jeszcze taka żółta wydzielina.. Nie wiem czy dzwonić do niego po weekendzie czy co..

Nie daje mi spokoju ten ból. Przekrecam się to boli.. Doszła jeszcze taka żółta wydzielina.. Nie wiem czy dzwonić do niego po weekendzie czy co..
Najlepiej to położyć się i odpocząć ewentualnie wziąć nospe. U mnie również pojawił się bol po prawej stronie na dole ale trwał max 1h. Jak ja pytałam gina o wydzielinę to mówił żeby nie zwracać na nią uwagi bo może być biała żółta to normalny objaw aby nie zawierała krwi. A nie masz możliwości kontaktu telefonicznego? Zadzownic zapytać( najlepiej uspokaja).. napewno wszystko jest dobrze.. stres myślenie nasila objawy które nas niepokoją..

Dwa pytania:
Tak, u lekarza wręcz obowiązkowo - nie wiadomo kto u niego był wcześniej :D W ciąży śluzówka jest bardziej ukrwiona( nosa m.in także) i takie delikatne plamki czy nawet małe skrzepliny to nic złego tylko normalny „objaw” ☺️

reklama
Dziewczyny, to moja pierwsza ciaza, czas jest jaki jest, ale musimy sobie jakos radzic.. w zwiazku z tym mam pytanie - czy zapisalyscie sie do jakiejs szkoly rodzenia on line? Cos proponujecie?

Do góry