AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
Super na kiedy termin badania?Mnie mój lekarz zapytał czy chce zrobić prenatalne i jak powiedziałam że tak to wpisał w kartę ciąży i termin kiedy mam się umówić, chodzę prywatnie więc i prenatalne prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super na kiedy termin badania?Mnie mój lekarz zapytał czy chce zrobić prenatalne i jak powiedziałam że tak to wpisał w kartę ciąży i termin kiedy mam się umówić, chodzę prywatnie więc i prenatalne prywatnie
Ponieważ mam 38 lat, z racji wieku przysługuje mi takie badanie na NFZ. Dostałam skierowanie i już się zapisałam.Mamusie czy macie w planach wykonanie badań prenatalnych, czy Wasi lekarze kierują Was na takie badania ?
Jeszcze się nie umawialam ale 16-17marca będzie na pewnoSuper na kiedy termin badania?
Ja idę jutro ale mam to szczęście że nie biegam do toalety spróbuj wstrzymać ile się da!Dziewczyny, jutro z rana idę zbadać mocz - do badania potrzebny jest poranny, po całej nocy. To ja się pytam - jak?? Odkąd jestem w ciąży w nocy wstaję ze dwa razy, przecież do 9 to mi pęcherz chyba pęknie...
Z porannego ale pierwsze słyszę że trzeba trzymać z całej nocy.Dziewczyny, jutro z rana idę zbadać mocz - do badania potrzebny jest poranny, po całej nocy. To ja się pytam - jak?? Odkąd jestem w ciąży w nocy wstaję ze dwa razy, przecież do 9 to mi pęcherz chyba pęknie...
A ja mam termin w tym samym dniu co TyWitamy! Widzę że jesteśmy w podobnym wieku, termin mam dzień po Tobie