reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
35 lat ale jak lekarz zleci wcześniej to wcześniej. Różnica że po 35 roku są bezpłatne przynajmniej tak u mnie było. Ja jeżdżę do Luxmedu w Lublinie. Każda wizyta to teraz 120 zł usg zwykłe 150zł, 3d to więcej ale jak robiliśmy z małą to jest to wspaniała pamiątka i nie raz oglądałam to badanie w domu. No i sprawdziło się bo jest bardzo podobna z twarzy na tych zdjęciach. No i dla mnie takie prenatalne bezpłatne to jest super sprawa. Ale mimo wszystko lepiej porobić wszystkie badania i mieć 100%pewności.Mam 31 lat moj lekarz od razu powiedział, że takie badanie muszę wykonać. Zastanawiałam się właśnie czy zmieniły się jakieś wytyczne dot. wieku ciężarnej itp.
AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
Ile ma Twoja córeczka?35 lat ale jak lekarz zleci wcześniej to wcześniej. Różnica że po 35 roku są bezpłatne przynajmniej tak u mnie było. Ja jeżdżę do Luxmedu w Lublinie. Każda wizyta to teraz 120 zł usg zwykłe 150zł, 3d to więcej ale jak robiliśmy z małą to jest to wspaniała pamiątka i nie raz oglądałam to badanie w domu. No i sprawdziło się bo jest bardzo podobna z twarzy na tych zdjęciach. No i dla mnie takie prenatalne bezpłatne to jest super sprawa. Ale mimo wszystko lepiej porobić wszystkie badania i mieć 100%pewności.
W pierwszej ciąży nie miałam badań prenatalnych, ale od tego czasu minęło 5 lat widzę, że sporo się zmieniło.35 lat ale jak lekarz zleci wcześniej to wcześniej. Różnica że po 35 roku są bezpłatne przynajmniej tak u mnie było. Ja jeżdżę do Luxmedu w Lublinie. Każda wizyta to teraz 120 zł usg zwykłe 150zł, 3d to więcej ale jak robiliśmy z małą to jest to wspaniała pamiątka i nie raz oglądałam to badanie w domu. No i sprawdziło się bo jest bardzo podobna z twarzy na tych zdjęciach. No i dla mnie takie prenatalne bezpłatne to jest super sprawa. Ale mimo wszystko lepiej porobić wszystkie badania i mieć 100%pewności.
an.eta
Ja też muszę zapłacić Już się dowiadywałam, że 300 zł. Tylko 50 zł więcej, niż zwykła wizyta...więc tragedii nie ma. Choć te wszystkie ceny są ogólnie przerażające....Mi nic ciążę prowadzę prywatnie i za badanie prenatalne muszę zapłacić także
Witam i ja. Dołączam do was kochane. Termin porodu mam na 25.09.2020, chyba ze sie cos zmieni. Jeszcze duuuzooo czasuuuu wyczekiwania.Cześć dziewczyny,
Nie widzę jeszcze takiego wątku, a z moich obliczeń i obserwacji wynika, ze powinno już Nas kilka być.
Pierwszy test zrobiłam w poniedziałek 3 dni przed terminem [emoji85]na dodatek po południu, ale 2 kreski się pojawiły.
To moja piąta ciąża, mam dwóch synów termin orientacyjnie 3-5.09.2020
Czekam na Was
AgnieszkaWiKa
Zaciekawiona BB
U mnie takie badanie kosztuje 500, ale to nie jest istotne najważniejsze żeby bobas był zdrowyJa też muszę zapłacić Już się dowiadywałam, że 300 zł. Tylko 50 zł więcej, niż zwykła wizyta...więc tragedii nie ma. Choć te wszystkie ceny są ogólnie przerażające....
Kawoszka81
Ma 2 lata i 7 miesięcy. To mój skarb największy bardzo ja kocham.Ile ma Twoja córeczka?
W pierwszej ciąży nie miałam badań prenatalnych, ale od tego czasu minęło 5 lat widzę, że sporo się zmieniło.
an.eta
DokładnieU mnie takie badanie kosztuje 500, ale to nie jest istotne najważniejsze żeby bobas był zdrowy ♥
Katarzynka111
Witamy! Widzę że jesteśmy w podobnym wieku, termin mam dzień po TobieWitam i ja. Dołączam do was kochane. Termin porodu mam na 25.09.2020, chyba ze sie cos zmieni. Jeszcze duuuzooo czasuuuu wyczekiwania.
reklama