reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Cześć wszystkim przyszłym mamom😉 dlugo obserwowałam grupę i czytałam forum. Z mezem staralismy się o maluszka 2 lata. I niespodzianka, udało się 😁 Dziś 9 tydzień. Byliśmy mega zdziwieni bo ostatna wizyta 6.01 i nic nie było, więc przygotowana bylam do rozpoczęcia kolejnej stymulacji. Dla spokojnej głowy zrobiłam test 20.01 i pojawił się cud. Jesteśmy już po pierwszej wizycie, kolejna 20.02. Jakoś jeszcze w to wszystko nie wierzymy. Tylu lekarzy juz przerabialiśmy i kazdy zalecał wizytę w klinice niepłodności 😑 a tu proszę.

Witaj, gratulacje😀

reklama
Przyznać się która to pisała ostatnio, że po 8tc objawy się nasilają? Wczoraj skończyłam 8tc i od wczoraj jest masakra :/ jeszcze większe nudności (chociaż myślałam, że już się nie da bardziej) i wymioty :/ oby to szybko minęło. Dobrze, że od poniedziałku mąż będzie miał tydzień urlopu to chociaż jak będę się tak źle czuła to on odprowadzi i odbierze starszaka z przedszkola.

Przyznać się która to pisała ostatnio, że po 8tc objawy się nasilają? Wczoraj skończyłam 8tc i od wczoraj jest masakra :/ jeszcze większe nudności (chociaż myślałam, że już się nie da bardziej) i wymioty :/ oby to szybko minęło. Dobrze, że od poniedziałku mąż będzie miał tydzień urlopu to chociaż jak będę się tak źle czuła to on odprowadzi i odbierze starszaka z przedszkola.

Ja miałam tak samo . Do 8 tygodnia o ciąży nie wiedziałam ... aktualnie zaczynam 12 i nic nie lepiej 🤨

O nie nie, nie czytam, nie wierzę, na pewno coś wam się musiało pomylić😂!!
No ja błagam...litosci!!

Z ostatniej @ dzis 6+6 nie widzi serduszka a powinno juz byc. Jeśli w przyszłym tyg nie będzie to lipa 😭
Nie martw się, ja też mam 6+6 byłam dziś u lekarza bo miałam bardzo delikatne brunatne plamienie i jest pęcherzyk 19 mm i maleńki zarodek ale o serduszku jeszcze nie wspominał, za mały był. Lekarz powiedział, że wszystko jest dobrze. Z usg wychodzi mi młodsza ciąża

Ja też jestem po 2 poronieniach, ale teraz jestem już dużo dalej niż wtedy. Każdego dnia się boję się serduszko przestanie bić;( ale aktualnie jest wszystko w porządku. Każdy dzień ciąży jest dla mnie bardzo ważny;) wierzę że teraz się uda
Ja tez jestem dużo wyżej w tej ciąży niż w poprzednich. Staram się myśleć pozytywnie ale chyba dopiero uspokoje się jak bobas będzie na świecie. Trzymam kciuki za Nasze ciążę ✊🤰

Dziękujemy. Trochę się martwię, ciągle w głowie siedzi jakas obawa 😑 i powiedzcie mi kobietki czy krwiak jest groźny? Lekarz powiedział mi, że jest maly krwiak, przepisal luteine i przyjmuje caly czas duphaston.

Chyba, nie u wszystkich się to sprawdza. Ja jestem w 9 tyg i nie mam mdłości czy wymiotów. Jedyny mój objaw to ból piersi i zmęczenie. Ale trzymam kciuki za lepsze samopoczucie😉☺️

reklama
Do góry