reklama
momtobe_90
Fanka BB :)
Kochana czasami pojawia się później, trzeba dać czas :*Z ostatniej @ dzis 6+6 nie widzi serduszka a powinno juz byc. Jeśli w przyszłym tyg nie będzie to lipa
Aklime
Fanka BB :)
Owulacja mogla sie przesunac... trzymy kciuki zeby za tydzien serduszko bilo ❤Z ostatniej @ dzis 6+6 nie widzi serduszka a powinno juz byc. Jeśli w przyszłym tyg nie będzie to lipa
KateKarate
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja od początku ciąży biorę Progesteron besines (odpowiednik Duphaston, mniej syntetyczny) 2x1 tabletka i mam codziennie bóle głowy odkąd wiem o ciąży. Czy któraś z Was też tak ma? Niewiem czy to właśnie od progesteronu czy to objaw ciąży i ciągłej zmiany stężenia hormonów. Progesteron zaczęłam brać tuż po owulacji,w między czasie pozytywny test i cały czas kontynuuje
Ja brałam Progesteron Besins co miesiąc po owulacji i nigdy mnie głowa od tego nie bolała. Natomiast każda z nas może reagować inaczej. Czytałam, że bóle głowy są jednym z dość popularnych objawów ciąży. Mój gin na ból poleca paracetamol a ibuprofen tylko do 28 tc.
Tak jak dziewczyny piszą może owulacja była później i dlatego nie widać jeszcze.. Jesteśmy dobrej myśli i trzymamy kciuki żeby było za tydzień wszytko ok :*Z ostatniej @ dzis 6+6 nie widzi serduszka a powinno juz byc. Jeśli w przyszłym tyg nie będzie to lipa
Po dwóch poronieniach stresuje się takimi dluzszymi przerwami. Niby nic mi się złego nie dzieje ale człowiek sam się nakręca.
Ja też jestem po 2 poronieniach, ale teraz jestem już dużo dalej niż wtedy. Każdego dnia się boję się serduszko przestanie bić;( ale aktualnie jest wszystko w porządku. Każdy dzień ciąży jest dla mnie bardzo ważny wierzę że teraz się uda
KateKarate
Zaciekawiona BB
Z ostatniej @ dzis 6+6 nie widzi serduszka a powinno juz byc. Jeśli w przyszłym tyg nie będzie to lipa
„ Echo zarodka można najczęściej uwidocznić po 6. tygodniu trwania ciąży, a około 7. tygodnia – czynność serca płodu. Jednak należy pamiętać, że w 6. tygodniu ciąży zarodek może jeszcze nie być widoczny w trakcie badania USG ze względu na zbyt małe rozmiary.”
Jeszcze nie jest za późno
Cześć wszystkim przyszłym mamom dlugo obserwowałam grupę i czytałam forum. Z mezem staralismy się o maluszka 2 lata. I niespodzianka, udało się Dziś 9 tydzień. Byliśmy mega zdziwieni bo ostatna wizyta 6.01 i nic nie było, więc przygotowana bylam do rozpoczęcia kolejnej stymulacji. Dla spokojnej głowy zrobiłam test 20.01 i pojawił się cud. Jesteśmy już po pierwszej wizycie, kolejna 20.02. Jakoś jeszcze w to wszystko nie wierzymy. Tylu lekarzy juz przerabialiśmy i kazdy zalecał wizytę w klinice niepłodności a tu proszę.
reklama
Oby
Owulacja na pewno się przesunęła, tylko nie wiem w którą stronę, bo... chcielismy sie od marca starać dopiero i kończylismy inaczej. Jeszcze jakiegos krwiaka lekarka widziała. Do poniwdziałky będę siedzieć jak na tykającej bombie
Owulacja na pewno się przesunęła, tylko nie wiem w którą stronę, bo... chcielismy sie od marca starać dopiero i kończylismy inaczej. Jeszcze jakiegos krwiaka lekarka widziała. Do poniwdziałky będę siedzieć jak na tykającej bombie