Trzymaj się!!!Qfa zaczęlam plamić
Jadę do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się!!!Qfa zaczęlam plamić
Jadę do szpitala
Obstawiam, że w takim przypadku od razu mnie wyśle do diabetologaPorozmawiaj z lekarzem, powiedz że masz mdłości i wątpisz że przejdziesz przez badanie bez wymiotów. Może coś innego zaproponuje biorąc pod uwagę że w poprzedniej ciąży też z cukrzycą miałaś problem
Daj znać czy wszystko ok, trzymam kciuki!!Qfa zaczęlam plamić
Jadę do szpitala
Informuj czy z fasolka wszystko okQfa zaczęlam plamić
Jadę do szpitala
Trzymamy kciuki za Was!!Qfa zaczęlam plamić
Jadę do szpitala
Ja tez mam ostatnio boleści ale typowo żołądkowe. Czuje się cała zagazowana. Wczoraj wypiłam miętę i dziś tez wypije bo już czuje jak mi tam bulgocze.Ja też mam ostatnio przeboje jelitowe, staram się na spokojnie przemyśleć czy to macica, czy jajnik (ostatnio na usg wyszła torbiel ) czy może właśnie jelita
Dzisiaj zeobiłam badania krwi. Wszystko w normie oprócz glukozy :/ za tydzień na wizycie gin powie, że mam zrobić krzywą cukrową :/ nie wiem jak ja to zrobię z tymi moimi nudnościami :/ no i zapewne kolejna ciąż a z cukrzycą ciążową
Qfa zaczęlam plamić [emoji24]
Jadę do szpitala
Qfa zaczęlam plamić [emoji24]
Jadę do szpitala