reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Już po wizycie.Dzidzia ma prawie 17mm,słyszałam bicie serduszka.Wielkosc ciąży 8tydz
IMG_20200205_190310.jpeg

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia ma już 3.6 cm i nareszcie wygląda jak człowieczek a nie robak :) następna wizyta 19 lutego i to już będzie badanie prenatalne. Jestem bardzo szczęśliwa!
To juz duzy czlowieczek :) ktory dzis dokladnie masz tydz?:)
I jeszcze raczka Ci na zdj pomachal:)

Najwazniejsze, ze dzidzia rosnie i serduszko bije ❤ ale z wizyty chyba nie jesteś zadowolona? To lekarz u ktorego proawszilas poprzednie ciaze?
zadowolona :) każda ciąża prowadzona przez innego lekarza. Lubię szybkie i konkretne akcje a ten lekarz właśnie konkretny. Za tydzień zobaczę co bedzie sie z tego rozwijać.

I co z tym torbielem? Pytam bo mi też na USG wyszlo[emoji17]
4cm,lekarz powiedział, że jest do obserwacji, ale absolutnie się nie przejmować, bo nie wygląda na nic groźnego, ma cienkie i gładkie ścianki i powinien się wchlonac. Tylko teraz się zastanawiam, bo bąbelek jest po tej samej stronie co torbiel... Czy jak mnie kłuję to co dokładnie [emoji848]

Ja tez mam ostatnio boleści ale typowo żołądkowe. Czuje się cała zagazowana. Wczoraj wypiłam miętę i dziś tez wypije bo już czuje jak mi tam bulgocze.

O nieee, współczuje. Mogę sobie wyobrazic jak straszne byłoby picie tego teraz :( trzymam kciuki żeby magicznie ten problem zniknąl.

Trzymam kciuki za to, ze to nieszkodliwe plamienie! [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja dwa ostatnie dni mam dosyć zabiegane. Wczoraj byłam na konsultacji u genetyka i zapisał mnie na prenatalne już na przyszły czwartek. To będzie 11t2d wiec nie mam przekonania czy to nie za szybko, wspomniałam o tym mu powiedział ze Ok wiec już nei kłóciłem się z profesorem. Z reszta to moja trzecia ciąża z nim wiec mu ufam. Najwyżej każą przyjść w innym terminie. Dziś x kolei jeździłam ze starszym synem po lekarzach wiec teraz już padam, mam ochotę tylko żeby dzieci zasnęły i poczytać książkę;) a oczywiście jak na złość oni nie maja zamiaru spać :p
Nie wiem skąd te zagazowanie [emoji23] mi jest się ciągle odbija, a nawet gazowanego nic nie pije

reklama
Dziewczyny gratulacje wizyt :) Super ogląda się zdjęcia gdzie już jest zarys dzieciątka :)
Cosmolady - Trzymaj się będzie dobrze :* Daj znać po wizycie.

Do góry