reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie.
15807198231261907222726.jpg

Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem :( Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.

Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem :( Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
A jakie masz Igm?

Też mam igg 9.3 i nic lekarz nie mówił. Wydaje mi się że ważne jest igm

Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
A tu nie jest na usg napisane że 10tc i termin porodu 31 sierpnia? [emoji8]

reklama
A igm jakie masz?
Igg pokazuje, czy przechodziłaś toxo i masz przeciwciała, a igm - czy aktualnie przechodzisz.

Do góry