reklama
Margola1986
Fanka BB :)
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie.
Gratulacje!Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
Zapata
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
Super! Cieszę się, że wszystko dobrze!
Sandra1215
Zaangażowana w BB
Ale wam zazdroszcze tych wizyt u mnie zostaly 2 tyg do pierwszej wizyty .
Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
Truskaweczka2017
Moderatorka
A jakie masz Igm?Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
Margola1986
Też mam igg 9.3 i nic lekarz nie mówił. Wydaje mi się że ważne jest igmDziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
A tu nie jest na usg napisane że 10tc i termin porodu 31 sierpnia? [emoji8]Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
reklama
an.eta
A igm jakie masz?Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
Igg pokazuje, czy przechodziłaś toxo i masz przeciwciała, a igm - czy aktualnie przechodzisz.