Preggers
Fanka BB :)
A dziewczyny polećcie mi coś do picia. Wszystko jest be i mdli. Od czarnej herbaty mnie odrzuciło, kawy nigdy nie piłam, soki są dla mnie za słodkie już próbowałam robić lemoniadę z czystku ale zwymiotowałam. Wody nawet nie przełknę. Jedynie co to kawa rozpuszczalna inka ale męczę jeden kubek cały dzień, ewentualnie herbata owocowa/zielona też jeden kubek cały dzień i to tylko do jedzenia bo inaczej zwymiotuje[emoji51] co mogę jeszcze wypróbować?
O o o myslalam ze tylko ja tak mam. Nie pije prawie nic!!! Woda to w ogóle najgorsze co może być. Próbowałam z cytryna z pomarańcza ale dało radę na bardzo krotko. Cola to jedna szklanka góra bo później coś mi tez tam nie pasuje a właśnie we wszystkich ciążach cola to był ratunek. Po herbatach i sokach mam zgagę i tez gorzej się czuje wiec już nie mam pomysłów
@Madeline. Może coś gazowanego ? Słyszałam, ze cola pomaga na mdłości.
Jak tak czytam te wszystkie objawy dziewczyn to aż nie mogę uwierzyć, że tak się ciąża może objawiać [emoji85] ja nic nie czuje, żadnych mdłości, wymiotów, cera ładniejsza, nawet kondycja włosów mam wrażenie, ze się polepszyła, całe życie mogłabym być w ciazy. Mam nadzieje, ze to nie cisza przed burzą.
Kochana ciesz się i delektuj tym stanem! Tylko pozazdrościć miałam taka ciąże z synem. Pierwsza i po niej tez żyłam w przekonaniu, ze mogę chodzić cały czas kolejne ciąże u mnie akurat zweryfikowały to myślenie Haha No ale warto jest się pomęczyć
Cześć Dziewczyny,
Dołączam do grona wrześniowych mam o ciąży wiem co prawda od 14 stycznia i od tego czasu Was poczytuje ale nie do końca to do mnie dochodziło (dalej nie dochodzi ). Jestem już po usg z serduszkiem, termin na 24 września.
To moja pierwsza ciąża, w święta postanowiliśmy z mężem, że zaczniemy się starać z myślą że pewnie potrwa to dobre kilka miesięcy a tu taka niespodzianka.
Witaj i gratulacje!
Szybko Wam się udało ale to super! Będzie wymarzona dzidzia
Ja też femibion 1.
Jezu dziewczyny siedzę właśnie w poczekalni do gina i mi za chwilę serce wyskoczy. Strasznie się boję.
Trzymam kciuki! Daj znać po wizycie! [emoji110][emoji110][emoji110]