reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie.
15807198231261907222726.jpg

Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem :( Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.

Dziewczyny wyszłam mi dodatnia toxo i już cała w strachu jestem :( Mam Igg 10 w ciąży z synem mialam ujemną więc musiałam w międzyczasie złapać a jak na złość znaleźliśmy we wrześniu 3 kotki matka porzucila i je odchowalam jeden został z nami i podejrzewam, że w tedy zlapalam.
A jakie masz Igm?

Też mam igg 9.3 i nic lekarz nie mówił. Wydaje mi się że ważne jest igm

Więc tak. Jest już po i serduszko bije. Okruszek ma już 2.84 cm. Na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Ale nie wiem na kiedy mam termin bo mi nie powiedział. Według ostatniej miesiączki dziś mam 9+4. Dalej mam jechać na luteinie i zastrzykach. Cieszę się ogromnie. Zobacz załącznik 1075621
A tu nie jest na usg napisane że 10tc i termin porodu 31 sierpnia? [emoji8]

reklama
A igm jakie masz?
Igg pokazuje, czy przechodziłaś toxo i masz przeciwciała, a igm - czy aktualnie przechodzisz.

Do góry