reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Noo nie ma reguly.. Lekarz mi powiedział, że jeszcze serce może się pojawić, ale muszę się liczyć z tym, że cos jest nie tak. Dlatego chcial spr przyrost bety, żeby zobaczyć czy ciąża soe rozwija.

Spokojnej nocy dziewczyny. Ja jutro z rana zrywam się na badania i do szkoly:(

Spokojnej nocy ❤️ Jutro tez pojadę i razem zrobimy. Będzie dobrze, wierze w to i tulam Cię ciepło i Was dziewczyny też! Dobranoc

reklama
Ja robilam w środę i jutro robie. I boję się :( będę cały dzień wisieć na apce i spr wyniki..
Trzymam kciuki najmocniej jak się da!!

Hm ostatnuo wam pisalam ze mam problem ze snem w nocy, to dzis jakby bylo malo sąsiad nad nami robi impreze 😂😂 chyba czeka mnie noc z filmami
Też mam takich rozrywkowych sąsiadów :/ Tyle, że oni imprezują niezależnie od dnia tygodnia :/

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać 🤦‍♀️ zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać [emoji2356] zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.
Ja tez juz nie śpię, te mdłości mnie wykończą...na pewno dasz radę! A synek ile ma lat?

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać [emoji2356] zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.
Wszytsko się ułoży! Życie nam takie scenariusze układa, ale zawsze jakieś wyjście znajdujemy z sytuacji:) głowa do góry!

Czekam na pobranie krwi. To bedsie dla mnie bardzo długi dzień. Byle wyniki były dzis..

Cześć dziewczyny, ale naskrobalyscie. Witam wszystkie nowe mamy. Gratuluję również bliźniaków :*
Jak dzisiaj samopoczucie?
Ja jak zwykle zaczynam dzień z mdłościami..

reklama
Spałam 12h😳...
Sniadanko zjedzone, a po śniadanku oczywiście niedoooobrze. Czyli zapowiada się dzień jak co dzień! Ale cieszę się niesamowicie ze to sobota, wczoraj już nie dawałam rady ze zmęczenia w pracy.

Do góry