reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Noo nie ma reguly.. Lekarz mi powiedział, że jeszcze serce może się pojawić, ale muszę się liczyć z tym, że cos jest nie tak. Dlatego chcial spr przyrost bety, żeby zobaczyć czy ciąża soe rozwija.

Spokojnej nocy dziewczyny. Ja jutro z rana zrywam się na badania i do szkoly:(

Spokojnej nocy ❤️ Jutro tez pojadę i razem zrobimy. Będzie dobrze, wierze w to i tulam Cię ciepło i Was dziewczyny też! Dobranoc

reklama
Ja robilam w środę i jutro robie. I boję się :( będę cały dzień wisieć na apce i spr wyniki..
Trzymam kciuki najmocniej jak się da!!

Hm ostatnuo wam pisalam ze mam problem ze snem w nocy, to dzis jakby bylo malo sąsiad nad nami robi impreze 😂😂 chyba czeka mnie noc z filmami
Też mam takich rozrywkowych sąsiadów :/ Tyle, że oni imprezują niezależnie od dnia tygodnia :/

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać 🤦‍♀️ zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać [emoji2356] zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.
Ja tez juz nie śpię, te mdłości mnie wykończą...na pewno dasz radę! A synek ile ma lat?

Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać [emoji2356] zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.
Wszytsko się ułoży! Życie nam takie scenariusze układa, ale zawsze jakieś wyjście znajdujemy z sytuacji:) głowa do góry!

Czekam na pobranie krwi. To bedsie dla mnie bardzo długi dzień. Byle wyniki były dzis..

Cześć dziewczyny, ale naskrobalyscie. Witam wszystkie nowe mamy. Gratuluję również bliźniaków :*
Jak dzisiaj samopoczucie?
Ja jak zwykle zaczynam dzień z mdłościami..

reklama
Spałam 12h😳...
Sniadanko zjedzone, a po śniadanku oczywiście niedoooobrze. Czyli zapowiada się dzień jak co dzień! Ale cieszę się niesamowicie ze to sobota, wczoraj już nie dawałam rady ze zmęczenia w pracy.

Do góry