Noo nie ma reguly.. Lekarz mi powiedział, że jeszcze serce może się pojawić, ale muszę się liczyć z tym, że cos jest nie tak. Dlatego chcial spr przyrost bety, żeby zobaczyć czy ciąża soe rozwija.
Spokojnej nocy dziewczyny. Ja jutro z rana zrywam się na badania i do szkoly
Wiesz co, z tego co nawet tu wcześniej dziewczyny pisały to przy tak dużych wartościach bety, ten przyrost już nie jest taki jak na początku, więc myśle że i tak się nie powinnaś tak stresować, jak nie będzie tych wymaganych %
Ja już nie śpię... usnełam o 1 i nie mogę spać zaczyna docieram do mnie, że będę mieć bliźnięta i troche mnie to przeraża. Jak ja sobie dam rade czy wszystko będzie ok. Raczej nie będzie mi miał kto pomóc a tu jeszcze starszy syn. Jeszcze nie dawno żyłam z myślą, że będę mieć jedno dziecko a tu taka niespodzianka.
Spokojnie! Moja mama zawsze przytacza historie, jak mniej więcej równo z nią rodziła kobieta pracująca u nas na osiedlu - właśnie miała bliźniaki, dwóch chłopców. I o ile ze mną były przejścia, bo miałam straszne kolki, to tamta nie wiedziała, że ma dzieci, bo tylko jadły i spały… Nie ma się co martwić na zapas, jedno dziecko może więcej uwagi pochłaniać niż dwójka, na to nie ma reguły [emoji16]