Dziewczyny jak to u Was wygląda ze zmianą wielkości biustu? Mi na ten moment (8 tydzień) powiększył się o około rozmiar, domyślam się, że to dopiero początek... Nie mieszczę się w dotychczasowe staniki, cisną i planuję zakup nowych, ale chciałabym się poradzić Was skąd zamawiacie, żeby nie zbankrutować? (bo zakładam, że ta przesiadka rozmiarowa się jeszcze powtórzy pewnie w kolejnych miesiącach)
Jednocześnie mam pytanie do tych z Was, które już rodziły - o ile zmienił się Wam rozmiar od początku do końca ciąży? Czy wraz z karmieniem jeszcze wzrastał czy nie? I jak to wygląda po zakończeniu karmienia? Wróciłyście do rozmiaru sprzed ciąży?
Obecnie szczerze mówiąc najwygodniej mi bez bielizny, ale nie chcę, żeby biust mi się zdeformował, więc jakieś zakupy by się przydały...
Jak to u Was jest/było?
A mnie to prawie w ogóle nie zmienił się rozmiar. Nie wiem na ile ma wpływ to, jaki rozmiar jest obecnie, bo zauważyłam, że dziewczyny pisały o B czy C, a ja zmierzony i prawidłowy mam 65G I się właśnie kiedyś zastanawiałam ile to może pójść w górę
Dziewczyny czekam na wizytę i każda ciężarna ma segregator mamyginekolog... Wy też kupujecie czy tylko ja taka niezaradna?
Będę kupować po kolejnej wizycie. Nawet nie wiedziałam, że można dostać teczkę przy zakładaniu karty, ale coś nie przypuszczam, żeby mój teczki rozdawał.