Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno... Bo u mnie na razie nikt jeszcze nie wie i nie mam kogo spytać a mnie to nurtuje. Czy wasi ginekolodzy są też w szpitalu? Bo ja nie wiem jak to jest czy ginekolog do którego chodzę będzie w szpitalu jak będę rodzic, czy jak nie pracuje w szpitalu to go nie będzie? I od czego zależy wybór szpitala? Serio zielona jestem, nigdy się tym nie interesowałam a teraz mnie zżera ciekawość.
reklama
Aklime
Fanka BB :)
Jak nie pracuje w szpitalu to go nie bedzie, niektore szpitale maja program tzn KOC, ze musza Cie przyjąć do porodu a tak to chyba jedziesz tam gdzie jest ostry dyzurDziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno... Bo u mnie na razie nikt jeszcze nie wie i nie mam kogo spytać a mnie to nurtuje. Czy wasi ginekolodzy są też w szpitalu? Bo ja nie wiem jak to jest czy ginekolog do którego chodzę będzie w szpitalu jak będę rodzic, czy jak nie pracuje w szpitalu to go nie będzie? I od czego zależy wybór szpitala? Serio zielona jestem, nigdy się tym nie interesowałam a teraz mnie zżera ciekawość.
Jeśli nie pracuje to go nie będzie.Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno... Bo u mnie na razie nikt jeszcze nie wie i nie mam kogo spytać a mnie to nurtuje. Czy wasi ginekolodzy są też w szpitalu? Bo ja nie wiem jak to jest czy ginekolog do którego chodzę będzie w szpitalu jak będę rodzic, czy jak nie pracuje w szpitalu to go nie będzie? I od czego zależy wybór szpitala? Serio zielona jestem, nigdy się tym nie interesowałam a teraz mnie zżera ciekawość.
Mój przyjmuje prywatnie ale i pracuje w szpitalu więc przyjmuje też na NFZ. Na dwóch wizytach byłam prywatnie a na kolejną udało mi się umówić już na NFZ. W takim przypadku będzie przy porodzie. I tak od początku chciałam bo to świetny człowiek
Mischa206
Ja taki segregator dostałam od przyjaciółki i dla niej też taki kupiłam bo jest w ciążyDziewczyny czekam na wizytę i każda ciężarna ma segregator mamyginekolog... Wy też kupujecie czy tylko ja taka niezaradna?
Sandra1215
Zaangażowana w BB
Jeśli nie pracuje to go nie będzie.
Mój przyjmuje prywatnie ale i pracuje w szpitalu więc przyjmuje też na NFZ. Na dwóch wizytach byłam prywatnie a na kolejną udało mi się umówić już na NFZ. W takim przypadku będzie przy porodzie. I tak od początku chciałam bo to świetny człowiek
Bedzie przy porodzie o ile pracuje w tym szpitalu w ktorym rodzisz i jak bedzie mial akurat dyzur.
Ja nie miałam lekarza w szpitalu. To zależy od ciebie. Do niektórych lekarzy chodzisz prywatnie A żeby przyjechał do porodu to trzeba posolić dodatkowoDziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno... Bo u mnie na razie nikt jeszcze nie wie i nie mam kogo spytać a mnie to nurtuje. Czy wasi ginekolodzy są też w szpitalu? Bo ja nie wiem jak to jest czy ginekolog do którego chodzę będzie w szpitalu jak będę rodzic, czy jak nie pracuje w szpitalu to go nie będzie? I od czego zależy wybór szpitala? Serio zielona jestem, nigdy się tym nie interesowałam a teraz mnie zżera ciekawość.
Dziękuję za odp. Moja nie pracuje w szpitalu. Chodzę do niej od kilku lat i ufam jej, ale nie wiem czy to że nie pracuje w szpitalu nie będzie miało wpływu na to jak np będą mnie traktować w szpitalu. Pamiętam że kiedyś szwagierka mówiła że nigdy by się nie zdecydowała na poród w szpitalu w którym nie ma jej ginekologa... I tak mi jakoś to zapadło w pamięć
To zależy od szpitala. Na nie miałam takich doświadczeń bo wybralam szpital z dobrymi opiniami, a nie taki w którym lica się koneksjeDziękuję za odp. Moja nie pracuje w szpitalu. Chodzę do niej od kilku lat i ufam jej, ale nie wiem czy to że nie pracuje w szpitalu nie będzie miało wpływu na to jak np będą mnie traktować w szpitalu. Pamiętam że kiedyś szwagierka mówiła że nigdy by się nie zdecydowała na poród w szpitalu w którym nie ma jej ginekologa... I tak mi jakoś to zapadło w pamięć
reklama
Dwa+Trzy
Po pierwszej ciąży zupełnie nie patrzę na to, czy lekarz pracuje w szpitalu bo to nie miało żadnego znaczenia w moim przypadku. Ani się mną szczególnie nie zajęli ani Jej nawet nie było bo zeszła z dyżuru Przy porodzie tak naprawdę najważniejsza jest Położna, od Niej wszystko zależy. Niby lekarz jest decyzyjny ale mając za sobą 2 porody wiem, że jeśli wszystko przebiega dobrze to właściwie Go nie widzisz Ja swojego widziałam 3 razy: gdy mnie przyjmowali na porodówce, gdy zaczęły się parte i na obchodzie poporodowymDziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno... Bo u mnie na razie nikt jeszcze nie wie i nie mam kogo spytać a mnie to nurtuje. Czy wasi ginekolodzy są też w szpitalu? Bo ja nie wiem jak to jest czy ginekolog do którego chodzę będzie w szpitalu jak będę rodzic, czy jak nie pracuje w szpitalu to go nie będzie? I od czego zależy wybór szpitala? Serio zielona jestem, nigdy się tym nie interesowałam a teraz mnie zżera ciekawość.
A szpital wybrałam taki, gdzie mieli najlepszy sprzęt bo nawet najcudowniejszy lekarz, żeby zdziałać cokolwiek potrzebuje narzędzi
Nic pewnego bo musi mieć jeszcze dyżur w tym czasieJeśli nie pracuje to go nie będzie.