reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Bardzo dobrze Cię rozumiem .. Też muszę chodzić do pracy,bo moja wspolniczka nie pozwala mi odpocząć. Też mówią do mnie,że się uzalam nad sobą i że inne kobiety biegają w ciazy i rodzą zdrowe dzieci, a ja przesadzam. Wstaje o 4 bo trzeba ogarnąć wszystko,a jeszcze pracownicy wariuja. Martwię się,bo to moje pierwsze dziecko i bardzo wyczekane. To dopiero początek A ja już jestem zakochana 😊😊 Dlatego się tak boję i najchętniej lezalabym ciągle, żeby nie zaszkodzić. Teraz to my musimy zadbać o nas i nasze maleństwa. Nie patrz na to co mówią inni i rób jak uważasz, bo nikt tego za Ciebie nie przeżyje. Ściskam Cię mocno 🤗🤗🤗😘

Ciąża ciąży nierówna, jak można tak generalizować :(. Jednak każda kobieta zna swój organizm najlepiej i czuje kiedy powinna odpuścić i odpocząć...

reklama
Karolciu! Mega dobra wiadomość[emoji7][emoji7].
Wielkie gratulacje, dbaj teraz o siebie i odpoczywaj i odzywaj się koniecznie :)
Jak wiesz ja też plamię ale biorę tylko luteine pod język 3X1. A Ty jakie masz Kochana dawkowanie?

Dziękuje kochana!!! Wiem kochana, ze plamisz, ale damy rade!! Będzie dobrze u Nas! Ja mam 2x1 luteinę dopochwowo rano i wieczorem, pytałam o duphaston i mówił żebym brała 3 razy dziennie rano, popołudniu i wieczorem można brać a nie zaszkodzi na pewno :)

Jak dostałam chorobowe to co zrobić? Co byście zrobiły? Co z kierowniczka? I w sumie jak to jest mam do któregoś dnia? Bo zapomniałam zapytać 🤯🤯

reklama
Ja też chcę do nowego wątku! [emoji1] Wizyta dopiero w poniedziałek :( od wczoraj rozkręcają mi się mdłości rano, macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby sobie z nimi poradzić?
Ja niestety nie mam sposobu za to u mnie odwrotnie, do południa jest ok ale popołudniu muli mnie żołądek jakbym się zatruła. Na szczęście tylko lekko.

Do góry