Truskaweczka2017
Moderatorka
No i będą potrzebne conajmniej 2 osoby, które zostaną moderatorkami wątku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też :-)Ci do wątku prywatnego również jest chętna
Hej dziewczyny, niestety muszę się z Wami pożegnać. Dziś w nocy poroniłam. Bardzo mi ciężko. Staraliśmy się prawie rok o tą fasolkę Trzymam za Was wszystkie kciuki
Super!! Głowa do góry i odpoczywaj!!Dziewczyny trochę krwi jest, ale nie żywo tylko brązowa mówił żeby się nie martwić dał mi chorobowe z tego powodu u lepiej dmuchać na zimne. Nie wiem co napisać szefowej... No dziewczyny! 5 tydzień 3 dzień. Serduszko bije już!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ dziś widziałam. Bije 158 wiec mówił, ze jest dobrze i powyżej 105 jest dobrze. Wizyta za 3 tygodnie. Duphaston brać i luteinę. No i trochę przerażona jestem ta krwią ale musi być dobrze!!!
Ja też w poniedziałek mam wizytę i usg mam nadzieję że będzie wszystko dobrzeja też nie chcę zapeszać bo usg przede mną w poniedziałek było by miło być wrześniówką
Trzymaj się Kochana!!Hej dziewczyny, niestety muszę się z Wami pożegnać. Dziś w nocy poroniłam. Bardzo mi ciężko. Staraliśmy się prawie rok o tą fasolkę Trzymam za Was wszystkie kciuki❤
Ja tez jutro mam wizytę. Dzisiaj robiłam jeszcze betę i progesteron...czekam na wyniki, bo progesteron miałam niski bardzo, od 1,5 tyg przyjmuje luteinę i mam nadzieje, ze będzie już ok bardzo się denerwuje jutrem...tak bym już chciała usłyszeć serduszko i dowiedzieć się, ze wszystko jest okDopiszcie mnie do listy!!
@w_karolcia mega się cieszę!! Mówiłam że będzie dobrze!
Ja się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty.. tak bardzo bym chciała usłyszeć serduszko ale się boje ze cos będzie nie tak... Głupia baba
Administaratorką całego forum jest aniaslu Preggers założyła tylko wątek wrześniówekNaszą administratorką jest chyba @Preggers? A co u Ciebie w ogóle? Dawno się nie odzywałaś