reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Bardzo dobrze Cię rozumiem .. Też muszę chodzić do pracy,bo moja wspolniczka nie pozwala mi odpocząć. Też mówią do mnie,że się uzalam nad sobą i że inne kobiety biegają w ciazy i rodzą zdrowe dzieci, a ja przesadzam. Wstaje o 4 bo trzeba ogarnąć wszystko,a jeszcze pracownicy wariuja. Martwię się,bo to moje pierwsze dziecko i bardzo wyczekane. To dopiero początek A ja już jestem zakochana 😊😊 Dlatego się tak boję i najchętniej lezalabym ciągle, żeby nie zaszkodzić. Teraz to my musimy zadbać o nas i nasze maleństwa. Nie patrz na to co mówią inni i rób jak uważasz, bo nikt tego za Ciebie nie przeżyje. Ściskam Cię mocno 🤗🤗🤗😘

Ciąża ciąży nierówna, jak można tak generalizować :(. Jednak każda kobieta zna swój organizm najlepiej i czuje kiedy powinna odpuścić i odpocząć...

reklama
Karolciu! Mega dobra wiadomość[emoji7][emoji7].
Wielkie gratulacje, dbaj teraz o siebie i odpoczywaj i odzywaj się koniecznie :)
Jak wiesz ja też plamię ale biorę tylko luteine pod język 3X1. A Ty jakie masz Kochana dawkowanie?

Dziękuje kochana!!! Wiem kochana, ze plamisz, ale damy rade!! Będzie dobrze u Nas! Ja mam 2x1 luteinę dopochwowo rano i wieczorem, pytałam o duphaston i mówił żebym brała 3 razy dziennie rano, popołudniu i wieczorem można brać a nie zaszkodzi na pewno :)

Jak dostałam chorobowe to co zrobić? Co byście zrobiły? Co z kierowniczka? I w sumie jak to jest mam do któregoś dnia? Bo zapomniałam zapytać 🤯🤯

reklama
Ja też chcę do nowego wątku! [emoji1] Wizyta dopiero w poniedziałek :( od wczoraj rozkręcają mi się mdłości rano, macie jakieś sprawdzone sposoby, żeby sobie z nimi poradzić?
Ja niestety nie mam sposobu za to u mnie odwrotnie, do południa jest ok ale popołudniu muli mnie żołądek jakbym się zatruła. Na szczęście tylko lekko.

Do góry