Myśl pozytywnie!!I czemu krwawienie po zwykłym usg. Czuje ze jutro już będzie do kitu inwestycje pęcherzyka nie bedzie[emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Mnie bolą piersi tylko jak się dotknę. Taki mam objaw jedynie. I nic się nie dzieje. Lekkie bóle brzucha. Więc dla mnie to bezobjawowoA ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?
olaaa7
Fanka BB :)
Ja mam tylko mulenie w żołądku nic poza tym.A ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?
U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...
To zależy jak dobrze znasz swoje ciało i czy go słuchasz [emoji16] ja mam takie objawy, których kiedyś bym pewnie nie wylapala, wzmożony apetyt, delikatne ciągnięcie w podbrzuszu, doszedł mi też ból piersi. Żadnych mdłości, wręcz przeciwnie bardziej czuje głód terazA ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?
Trzymamy kciuki żeby było ok!U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...
reklama
Oj to dobrze ze masz z kim
Rany ale mam straszny dzień. Rano zemdlałam. W głowie mi się kręci, niedobrze mi. Leżę i czekam na lepszy czas. Na badania do laboratorium poszłam z mamą bo sama się bałam