reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...

A ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?:)
To zależy jak dobrze znasz swoje ciało i czy go słuchasz [emoji16] ja mam takie objawy, których kiedyś bym pewnie nie wylapala, wzmożony apetyt, delikatne ciągnięcie w podbrzuszu, doszedł mi też ból piersi. Żadnych mdłości, wręcz przeciwnie bardziej czuje głód teraz

Rany ale mam straszny dzień. Rano zemdlałam. W głowie mi się kręci, niedobrze mi. Leżę i czekam na lepszy czas. Na badania do laboratorium poszłam z mamą bo sama się bałam :(

U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...
Trzymamy kciuki żeby było ok!

reklama
Do góry