reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Kochana tydzień temu przechodziłam to samo, byłam pewna, że straciłam dzidzie, przeryczelismy pół dnia, pojechaliśmy na wizytę po południu i okazało się, że maleństwo ma się dobrze [emoji3059] Krwawienia zdarzają się w ciąży ale to nie znaczy , że może zagrażać ciąży. Jestem z Tobą i wierzę, że będzie wszystko w porządku [emoji110][emoji110][emoji110][emoji847]
Dziewczyny poszłam do łazienki i krwawienie :((( dość spore. Boże [emoji24]

reklama
Cześć dziewczyny :) nieśmiało dołączam do Was, u mnie dziś według aplikacji 8+6. Wizytę miałam 16 stycznia i okazało się że ciąża bliźniacza. Serduszka biły. Teraz czekam na 6 lutego i mam nadzieję że będzie ok. Samopoczucie lepsze niż w ostatnim tygodniu :)

Kochana tydzień temu przechodziłam to samo, byłam pewna, że straciłam dzidzie, przeryczelismy pół dnia, pojechaliśmy na wizytę po południu i okazało się, że maleństwo ma się dobrze [emoji3059] Krwawienia zdarzają się w ciąży ale to nie znaczy , że może zagrażać ciąży. Jestem z Tobą i wierzę, że będzie wszystko w porządku [emoji110][emoji110][emoji110][emoji847]

Musi tak samo być u Karolci trzymam za nia kciuki ❤️

Chciałabym żeby tak było [emoji24][emoji24]

reklama
I czemu krwawienie po zwykłym usg. Czuje ze jutro już będzie do kitu inwestycje pęcherzyka nie bedzie[emoji24][emoji24][emoji24]

Kochana ja tez w czw jak ni chlusnęła krew jechałam do szpitala z wizja najgorszego... krwiak poniżej pęcherzyka( niskie ryzyko poronienia) leżę już 5 dzień i wszystko jest ok. Trzymam kciuki za Was :* leż bierz leki i dawaj znać jutro :*

Do góry