reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Hej :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty &&&&
Wydaje mi się, ze lekarz może wypisywać takie kilku dniowe zwolnienia a przynajmniej mam taką nadzieję :p jak krwiak mi się wchłonie chciałabym wrócić do pracy, bo w domu oszaleje :p ja mam dzisiaj 8+5. Strasznie dokucza mi ból jelit, tylko leżenie na brzuchu przynosi ulgę i „gazy”- może macie jakieś inne sprawdzone sposoby?

reklama
U mnie tez druga:) uwielbiam duże rodziny, może to jeszcze nie koniec[emoji16][emoji16] chociaż mnie wiek goni.. 34 na karku.. Więc teraz to chyba tylko rok po roku, a ja bym wtedy sobie w łeb chyba palnela [emoji14] wole jak odchowane dziecko już jest:)
Ja już mam skończone 36 lat! I tez mi się duża rodzins marzy. Chcemy rok po roku 3 dzieci :)
To będzie moj 3 kinderek, dla mojego Misia pierwszy

Dziewczyny czy ginekolog prowadzący może wypisać bez problemu l4 np na tydzień? A nie na stałe (od wizyty do wizyty)?
Tak może

Byłam zapisać się do lekarza, wizyta dopiero 10 lutego, zła jestem, że tak późno...

Ja już mam skończone 36 lat! I tez mi się duża rodzins marzy. Chcemy rok po roku 3 dzieci :)
To będzie moj 3 kinderek, dla mojego Misia pierwszy

Tak może

Byłam zapisać się do lekarza, wizyta dopiero 10 lutego, zła jestem, że tak późno...
Dziękuję za odpowiedź. A który u Ciebie tc? Ja idę 5 lutego na pierwszą u lekarza z nfz i będzie to już 10+6. A na drugą prywatną dzień po Tobie, kurcze chyba bo zapomniałam, muszę zadzwonić i zapytać.

reklama
Do góry