reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Mnie ostatnio herbata też śmierdziała, jakimś plastikiem. Ciagle glodna jestem, wkurza mnie to
Też głodna co chwile, aż się boję z jaką wagą skończę 😱 ostatnio przybrałam jakoś 20 kg.
A ja nic ciepłego nie mogę zjeść prócz zupy. W połowie dostaje mdłości i koniec z jedzeniem do wieczora... Żyję na jogurtach, zimnych sałatkach i ryżu. I lodach 😇 ale na szczęście zachcianki mam wymarzone - jabłka, avokado, pomidory i chleb na zakwasie z masłem 😜
Mmm przynajmniej masz zdrowe zachcianki :p

reklama
A ja nic ciepłego nie mogę zjeść prócz zupy. W połowie dostaje mdłości i koniec z jedzeniem do wieczora... Żyję na jogurtach, zimnych sałatkach i ryżu. I lodach [emoji56] ale na szczęście zachcianki mam wymarzone - jabłka, avokado, pomidory i chleb na zakwasie z masłem [emoji12]

Ooo to tak jak jaaa. Z obiadów tylko zupy inaczej niewiele zjem odrazu mi niedobrze 🤢
Moja zachcianka to bułka z twarogiem rzodkiewką i do tego pomidor 🤤 i pomarańcze [emoji4]

Dziś mam wizytę u gina [emoji85] już się nie mogę doczekać 15:30 [emoji85]

2:30, po czwartej udało mi się zasnąć do 7, pozdrawiam[emoji16]. A jeszcze wieczorem pomyślałam aa, spróbuję pójść spać trochę później, to może trochę pośpię... Nie wyszło!!
I pomyśleć, że to dopiero początek naszej pięknej przygody z ciąża i bezsenności [emoji85][emoji3059][emoji23]

Ooo to tak jak jaaa. Z obiadów tylko zupy inaczej niewiele zjem odrazu mi niedobrze 🤢
Moja zachcianka to bułka z twarogiem rzodkiewką i do tego pomidor 🤤 i pomarańcze [emoji4]

Dziś mam wizytę u gina [emoji85] już się nie mogę doczekać 15:30 [emoji85]
Powodzenia daj znać po😁!
Agusia, no jestem bardzo ciekawa jak to dalej będzie, pewnie jeszcze nie raz ponarzekam, ale na razie aż przebieram nóżkami i czekam z niecierpliwoscia na dalsze dolegliwości, no i jestem gotowa nie spać nawet i całe 9 miesięcy, byleby doczekać tego małego grzdyla❤️

Ma
A w jakim wieku jest córka? Moja ciągle się pyta kiedy będzie miała malutkiego dzidziusia w domu (jeszcze jej nie mówiliśmy) ale obawiam się że jak się urodzi to zmieni zdanie 🤣
6,5 lat
Dzisiaj już lepiej, nawet się pytała czy może iść do lekarza zobaczyć dzidzię na USG. Zabierzemy ją 26 lutego na prenatalne.

A ja nic ciepłego nie mogę zjeść prócz zupy. W połowie dostaje mdłości i koniec z jedzeniem do wieczora... Żyję na jogurtach, zimnych sałatkach i ryżu. I lodach [emoji56] ale na szczęście zachcianki mam wymarzone - jabłka, avokado, pomidory i chleb na zakwasie z masłem [emoji12]
Haha witam w klubie jesli chodzi o zupy. A najbardziej mi wchodzi pomidorowa z lanym ciastem i ogorkowa haha
Ale wchodza mi ziemniaki na milion sposobow i makarony ;)

Odrzucilo mnie od pieczywa [emoji1745]

Ja dziś 7+5. Ale się martwię, bo wyszło mi za wysokie TSH. Mam wizytę u endokrynologa. Przed ciążą miałam wyniki idealne. Teraz się trochę załamałam...

reklama
Witam dziewczyny, ja to mało w ogóle mogę zjeść a jeśli już i nie z wymiotuję to zgaga i straszne wzdęcia, brzuch mam jak 6 miesiąc z młodym waga stoi w miejscu to wszystko strasznie mnie męczy i jeszcze praca z klientami 100 % gotowości, l4 odpada jak własną działalność. Co do imion mamy dla córki Wiktoria Klara dla syna narazie brak jednakiej decyzji.

Do góry