reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭[emoji24]🥺
Czuje się jak bym wróciła ze skrobanki ,
Lekarz wsadził mi 3 tabletki i odesłał do domu , kontrole mam za 3 dni , do tego czasu mam się nafaszerować tabletkami przeciwbólowymi 🤷🏻‍♀️
Życzę każdej z osobna tutaj dużo pięknych chwil ze swoimi maluszkami 🤎
I powodzenia w najpiękniejszej roli jaka jest być matka ❣❣❣
A tak z ciekawosci... jak wychodzily Ci wyniki bety?

reklama
Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭[emoji24]🥺
Lekarz wsadził mi 3 tabletki i odesłał do domu , kontrole mam za 3 dni , do tego czasu mam się nafaszerować tabletkami przeciwbólowymi 🤷🏻‍♀️
O nie :( Tak bardzo mi przykro ;( Jakie to niesprawiedliwe :(
Będzie tu brakować Twojego optymizmu..
Trzymaj się Kochana :*

Czułam po sobie ze inaczej jest bo dwa dni temu przestał bolec mnie brzuch i cycki ... tak nie mogłam spać na brzuchu a 2 dni temu mogłam już normalnie [emoji18]

Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭
emoji24.png
🥺

Bardzo mi przykro kochana, bądź silna! Wierzę, że niedługo znowu zostaniesz mamą, ciesz się swoją ekipą w domu i dużo wypoczywaj... jesteśmy z Tobą ♡

Bardzo mi przykro kochana, bądź silna! Wierzę, że niedługo znowu zostaniesz mamą, ciesz się swoją ekipą w domu i dużo wypoczywaj... jesteśmy z Tobą ♡

Myśle ze dzieci już więcej po takim czyms nie planuje , zacznę rzucać się w wir obowiązków i nie mam w głowie więcej dzieci [emoji6] to za bardzo boli ...
powodzenia 🤎[emoji175]🤎

Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Świetnie rozumiem jak bardzo teraz boli, ale pamiętajcie, że nie można się poddawać. To co się wydarzyło nie przekreśla bycia mamą, a przede wszystkim nie jest Waszą winą. Szansa jest jeszcze przed Wami. Ja jestem tego najlepszym przykładem, na początku października zeszłego roku przechodziłam przez to samo co Wy, a w styczniu, po dwóch pełnych cyklach rozpoczęła się przygoda z kolejnym maleństwem.

Dziewczyny orientujecie się czy mogę brać duphaston jeśli karmię?

Można

A ja byłam dziś w urzędzie pracy bo akurat miałam wyznaczony termin i babka dała mi wniosek o staż jako pomoc nauczyciela w prywatnym przedszkolu pomimo, że powiedziałam jej o ciąży. Mam się zgłosić do dyrektorki i dała mi na to tydzień...
Jednego dnia czuję się tak, że mogłabym wszystko zrobić a innego mdli mnie i cały dzień leżę w łóżku... A jeszcze praca w przedszkolu to chyba właśnie trochę ryzyko..

Ja bym dostarczyła im L4, kasy Ci nie zabiorą

Złoto tak się zachowuje przy chorobie niby, no i w pierwszej ciąży też tak miałam :) A niby ciąża to nie choroba haha
Żebym tylko pamiętała o ściągnięciu pierścionków w odpowiednim czasie bo ostatnio prawie je straciłam, jak zaczęłam puchnąć :/

Też tak miałam w pierwszej ciąży[emoji28]

Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Napiszcie co sądzicie
received_762299917595168.jpeg

reklama
Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Napiszcie co sądzicieZobacz załącznik 1070840

Widać drugą kreskę[emoji4] gratuluję. Poród miałaś SN?

Do góry