reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭[emoji24]🥺
Czuje się jak bym wróciła ze skrobanki ,
Lekarz wsadził mi 3 tabletki i odesłał do domu , kontrole mam za 3 dni , do tego czasu mam się nafaszerować tabletkami przeciwbólowymi 🤷🏻‍♀️
Życzę każdej z osobna tutaj dużo pięknych chwil ze swoimi maluszkami 🤎
I powodzenia w najpiękniejszej roli jaka jest być matka ❣❣❣
A tak z ciekawosci... jak wychodzily Ci wyniki bety?

reklama
Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭[emoji24]🥺
Lekarz wsadził mi 3 tabletki i odesłał do domu , kontrole mam za 3 dni , do tego czasu mam się nafaszerować tabletkami przeciwbólowymi 🤷🏻‍♀️
O nie :( Tak bardzo mi przykro ;( Jakie to niesprawiedliwe :(
Będzie tu brakować Twojego optymizmu..
Trzymaj się Kochana :*

Czułam po sobie ze inaczej jest bo dwa dni temu przestał bolec mnie brzuch i cycki ... tak nie mogłam spać na brzuchu a 2 dni temu mogłam już normalnie [emoji18]

Cześć dziewczyny ja tylko chciałam się z wami po żegnać bo mojej fasolki już ze mną nie ma , z rana dostałam krwawienia w szpitalu mi to wyjęli na żywca 🤭
emoji24.png
🥺

Bardzo mi przykro kochana, bądź silna! Wierzę, że niedługo znowu zostaniesz mamą, ciesz się swoją ekipą w domu i dużo wypoczywaj... jesteśmy z Tobą ♡

Bardzo mi przykro kochana, bądź silna! Wierzę, że niedługo znowu zostaniesz mamą, ciesz się swoją ekipą w domu i dużo wypoczywaj... jesteśmy z Tobą ♡

Myśle ze dzieci już więcej po takim czyms nie planuje , zacznę rzucać się w wir obowiązków i nie mam w głowie więcej dzieci [emoji6] to za bardzo boli ...
powodzenia 🤎[emoji175]🤎

Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat. Świetnie rozumiem jak bardzo teraz boli, ale pamiętajcie, że nie można się poddawać. To co się wydarzyło nie przekreśla bycia mamą, a przede wszystkim nie jest Waszą winą. Szansa jest jeszcze przed Wami. Ja jestem tego najlepszym przykładem, na początku października zeszłego roku przechodziłam przez to samo co Wy, a w styczniu, po dwóch pełnych cyklach rozpoczęła się przygoda z kolejnym maleństwem.

Dziewczyny orientujecie się czy mogę brać duphaston jeśli karmię?

Można

A ja byłam dziś w urzędzie pracy bo akurat miałam wyznaczony termin i babka dała mi wniosek o staż jako pomoc nauczyciela w prywatnym przedszkolu pomimo, że powiedziałam jej o ciąży. Mam się zgłosić do dyrektorki i dała mi na to tydzień...
Jednego dnia czuję się tak, że mogłabym wszystko zrobić a innego mdli mnie i cały dzień leżę w łóżku... A jeszcze praca w przedszkolu to chyba właśnie trochę ryzyko..

Ja bym dostarczyła im L4, kasy Ci nie zabiorą

Złoto tak się zachowuje przy chorobie niby, no i w pierwszej ciąży też tak miałam :) A niby ciąża to nie choroba haha
Żebym tylko pamiętała o ściągnięciu pierścionków w odpowiednim czasie bo ostatnio prawie je straciłam, jak zaczęłam puchnąć :/

Też tak miałam w pierwszej ciąży[emoji28]

Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Napiszcie co sądzicie
received_762299917595168.jpeg

reklama
Hej Dziewczyny, piszę tutaj bo nie mogę znaleźć innego stosownego wątku a może wy mi pomożecie. 4 miesiące temu urodziłam synka, dość szybko po porodzie dostałam miesiączkę bo 18 grudnia, i od tamtej pory nic. Zaczęłam mieć mega apetyt i to mnie zdziwiło. Karmie piersią. Wiem że miesiączki mogą być nieregularne, ale podkusiło mnie o test no i sama nie wiem jak interpretować wynik, test robiony wczoraj po południu. Dzisiaj nie powtórzyłam bo stwierdziłam, że kolejny zrobię w piątek. Napiszcie co sądzicieZobacz załącznik 1070840

Widać drugą kreskę[emoji4] gratuluję. Poród miałaś SN?

Do góry