Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Z tego co kojarzę to termin biorą z USG genetycznego, tego ok.12tcW pierwszej ciąży udało się w pierwszym cyklu po odstawieniu anty i chyba jeszcze te hormony trzymały tą regularność cykli. Aż jestem ciekawa tego terminu. Czyli wiarygodny będzie raczej ten z usg tak? Ale to tylko z pierwszego usg? Czy może z pierwszego ale prenatalnego?
Ja od czwartku większość czasu w wc spędzam :/ rewelacyjnie to musi na tego krwiaka działać :/@Dwa+Trzy dziękuje ze o mnie pamiętasz ja cały czas was czytam ale te mdłości i to zmęczenie jakby orala pole cały dzień mnie wykańcza. Ciężko mi się patrzy nawet na telefon...
Ale dobrze ze mnie wywołałas dało mi to kopa do napisania
@Paulianna89 ja tez mam pakiet w medicover i panią doktor z która mam dobry kontakt, wiec pisze do niej żeby mi wystawiła skierowanie na badania i ona tak robi a chodzę prywatnie do swojego lekarza. Po 1 wizycie dostałam skierowanie na wszystkie badania i zeobie chyba w przyszłym tyg bo 30.01 mam następna wizytę ale nawet nie wiem kiedy to jest bo nie ogarniam życia aktualnie.
My myślimy kiedy powiedzieć rodzicom i chyba powiemy im z okazji dnia babci i dziadka. Mi trochę ciężko się z nimi spotykać i to ukrywać czasami czuje się jak koń po westernie wiec jakby wiedzieli o co chodzi nie musiałabym ich unikać.
Ja dziś zapisałam się do genetyka, który wyznaczy date prenatalnych idę 4.02 wiec już niedługo oby to wszystko szybko było za mna po prostu.
@JestemZosia jeszcze kilka dziewczyn z dwiema kreskami z wątków staraniowych się tajniaczy więc za chwilę pewnie dołączą