reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Boże dziewczyny, ale mnie plecy napalają. Gorzej niż na okres, na szczęście brzuch mnie nie boli. Boje się, ze nic z tego nie będzie :((((

reklama
Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
I te stałe bywalczynie tez witam ;)

Ja dzis od rana mam mdlosci. Najgorzej...

Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace :) na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej ;)

Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace :) fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]

Super, ze trafili Ci się tacy przełożeni! Nie często się to trafia!

Masz na myśli taki bardzo ostry ból jak byś naciągala ścięgno? To mam tak czasem jak się przekrecam z boku na bok a tak po za tym to miałam lekkie kłucie w prawym jamniki przez kilka dni, teraz już przeszło
Raczej jak naciągnięty mięsień nie boli a czujesz. Nietypowe to dla mnie jest a czuje przy kichaniu jajniki...

Trzymałam dla Ciebie to miejsce ;) Gratuluję! Wiedziałam, że się nie zmarnuje ;)

U mnie nastąpiło między 26.12 a 27.12 i objawiło się konkretnym bólem jak na @ z rwaniem aż do ud, zasnąć nie mogłam.

24dc (z 28 ;) ) , 9dpo

To się tylko ciesz, że się organizm przyzwyczaja do zmian :) Trzymam kciuki!!

A gdzie Matka Chrzestna wątku Naszego @Preggers ?
[/QUOTE
Dwa+Trzy.. My się znamy z wątki starania. Pamietasz? Tymbardziej się cieszę że komus znajomemu się udało
:)

To tylko u nas ciezko na nfz prowadzic ciaze... do poradni przy szpitalu 3 miesiace na wizyte pierwsza sie czeka...
To rzeczywiście ciężko się dostać, ja dzwoniłam w pierwszych dniach stycznia i zapisali mnie na 22 stycznia, ale ja chodzę do przychodni w małym miasteczku. Kolejne wizyty na NFZ zgodnie z zaleceniem lekarza.

Boże dziewczyny, ale mnie plecy napalają. Gorzej niż na okres, na szczęście brzuch mnie nie boli. Boje się, ze nic z tego nie będzie :((((

Każda chyba z nas siebie obserwuje [emoji5][emoji6] i nie ważne jak by ciąża się toczyła kobieta i tak coś znajdzie [emoji5]
Jak ma objawy to narzeka ...
Jak nie ma to szuka w sobie ...
jak wizyty są ok to tez dopytuje się czegoś innego [emoji6] ja zauważyłam ze jak kiedyś takich grup nie było to kobiety spokojniej przechodziły ciąże , teraz za dużo tutaj się naczytała 🤷🏻‍♀️

reklama
Umówiłam się na pierwszą wizytę 5 lutego. Mam nadzieję, że będzie już coś widać bo to będzie 6+1 tc. Mam złe wspomnienia bo jak byłam ostatnio to nie dość że lekarka zrobiła mi usg przez brzuch to jeszcze wmawiała że coś tam pika ale ona nie widzi bo za małe a to było w 6+3 tc.

Do góry