w_karolcia
Fanka BB :)
Boże dziewczyny, ale mnie plecy napalają. Gorzej niż na okres, na szczęście brzuch mnie nie boli. Boje się, ze nic z tego nie będzie (((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
I te stałe bywalczynie tez witam
Ja dzis od rana mam mdlosci. Najgorzej...
Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej
Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]
Raczej jak naciągnięty mięsień nie boli a czujesz. Nietypowe to dla mnie jest a czuje przy kichaniu jajniki...Masz na myśli taki bardzo ostry ból jak byś naciągala ścięgno? To mam tak czasem jak się przekrecam z boku na bok a tak po za tym to miałam lekkie kłucie w prawym jamniki przez kilka dni, teraz już przeszło
Trzymałam dla Ciebie to miejsce Gratuluję! Wiedziałam, że się nie zmarnuje
U mnie nastąpiło między 26.12 a 27.12 i objawiło się konkretnym bólem jak na @ z rwaniem aż do ud, zasnąć nie mogłam.
24dc (z 28 ) , 9dpo
To się tylko ciesz, że się organizm przyzwyczaja do zmian Trzymam kciuki!!
A gdzie Matka Chrzestna wątku Naszego @Preggers ?
[/QUOTE
Dwa+Trzy.. My się znamy z wątki starania. Pamietasz? Tymbardziej się cieszę że komus znajomemu się udało
To rzeczywiście ciężko się dostać, ja dzwoniłam w pierwszych dniach stycznia i zapisali mnie na 22 stycznia, ale ja chodzę do przychodni w małym miasteczku. Kolejne wizyty na NFZ zgodnie z zaleceniem lekarza.To tylko u nas ciezko na nfz prowadzic ciaze... do poradni przy szpitalu 3 miesiace na wizyte pierwsza sie czeka...
Boże dziewczyny, ale mnie plecy napalają. Gorzej niż na okres, na szczęście brzuch mnie nie boli. Boje się, ze nic z tego nie będzie (((
Tak. Robię morfologię ogólną, mocz, tsh, glukoza, toksoplazmozę igm i igg, różyczkę iggDziewczyny robicie jakieś badania na własną rękę jeszcze przed pierwszą wizytą u gina?