reklama
JestemZosia
Fanka BB :)
Hej mogę się przyłączyć? po 1m5 roku starań w końcu się udało! Zaczynam 6 tydzien ciąży. I gratuluję za razem Wam wssaytkim
Paulianna89
Co do badań, ja będę chodziła prywatnie do lekarza, a badania będę robiła w Medicoverze bo pakiet z pracy je obejmuje bez opłat. Wiec jeżeli macie z pracy Medicover to warto się dowiedzieć.
JestemZosia
Ooo gratulacje! Ja wg obliczeń tsz taki termin, ale to lekarza idę tydzień po TobieGratulacje
Witam wszystkie nowe wrześnióweczki Ja po pierwszej wizycie prywatnej dostałam skierowanie na USG na NFZ, na wizycie z USG dostałam skierowanie na wszystkie badania na NFZ, teraz z tymi badaniami idę w środę na wizytę na NFZ. Wszystkie wizyty u tej samej lekarki.
Też się zastanawiałam gdzie nasza koleżanka
Też się zastanawiałam gdzie nasza koleżanka
olaaa7
No starałam się jak mogłam ale źle policzyłam bo termin wypada na 1 października ale liczę bardziej na wrzesieńTrzymałam dla Ciebie to miejsce Gratuluję! Wiedziałam, że się nie zmarnuje
U mnie nastąpiło między 26.12 a 27.12 i objawiło się konkretnym bólem jak na @ z rwaniem aż do ud, zasnąć nie mogłam.
24dc (z 28 ) , 9dpo
To się tylko ciesz, że się organizm przyzwyczaja do zmian Trzymam kciuki!!
A gdzie Matka Chrzestna wątku Naszego @Preggers ?
GratulacjeHej mogę się przyłączyć? po 1m5 roku starań w końcu się udało! Zaczynam 6 tydzien ciąży. I gratuluję za razem Wam wssaytkim
Ale ja jeszcze nie mam umówionej wizyty do gina.Ooo gratulacje! Ja wg obliczeń tsz taki termin, ale to lekarza idę tydzień po Tobie
rozczochrana.mama
Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
I te stałe bywalczynie tez witam
Ja dzis od rana mam mdlosci. Najgorzej...
Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej
Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]
Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej
Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]
Paulianna89
Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
Takie kierownictwo to skarb!
reklama
Aagusiaa
Masz na myśli taki bardzo ostry ból jak byś naciągala ścięgno? To mam tak czasem jak się przekrecam z boku na bok a tak po za tym to miałam lekkie kłucie w prawym jamniki przez kilka dni, teraz już przeszłoA ciągną lub ciągnęły Cię kiedyś jajniki? Np przy kichaniu?