reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Na wizycie w 7 tygodniu dostałam listę badań do zrobienia, wcześniej nie robiłam żadnych badań na własną rękę (oprócz bety i progesteronu na samym poczatku).

reklama
Co do badań, ja będę chodziła prywatnie do lekarza, a badania będę robiła w Medicoverze bo pakiet z pracy je obejmuje bez opłat. Wiec jeżeli macie z pracy Medicover to warto się dowiedzieć.

Witam wszystkie nowe wrześnióweczki :) Ja po pierwszej wizycie prywatnej dostałam skierowanie na USG na NFZ, na wizycie z USG dostałam skierowanie na wszystkie badania na NFZ, teraz z tymi badaniami idę w środę na wizytę na NFZ. Wszystkie wizyty u tej samej lekarki.

Też się zastanawiałam gdzie nasza koleżanka 🤔

To tylko u nas ciezko na nfz prowadzic ciaze... do poradni przy szpitalu 3 miesiace na wizyte pierwsza sie czeka...

Trzymałam dla Ciebie to miejsce ;) Gratuluję! Wiedziałam, że się nie zmarnuje ;)

U mnie nastąpiło między 26.12 a 27.12 i objawiło się konkretnym bólem jak na @ z rwaniem aż do ud, zasnąć nie mogłam.

24dc (z 28 ;) ) , 9dpo

To się tylko ciesz, że się organizm przyzwyczaja do zmian :) Trzymam kciuki!!

A gdzie Matka Chrzestna wątku Naszego @Preggers ?
No starałam się jak mogłam ale źle policzyłam bo termin wypada na 1 października ale liczę bardziej na wrzesień :)

Hej mogę się przyłączyć? :) po 1m5 roku starań w końcu się udało! Zaczynam 6 tydzien ciąży. I gratuluję za razem Wam wssaytkim :)
Gratulacje :)

Ooo gratulacje! Ja wg obliczeń tsz taki termin, ale to lekarza idę tydzień po Tobie :)
Ale ja jeszcze nie mam umówionej wizyty do gina.

Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
I te stałe bywalczynie tez witam ;)

Ja dzis od rana mam mdlosci. Najgorzej...

Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace :) na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej ;)

Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace :) fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]

Hej hej witam nowe wrzesnioweczki!
I te stałe bywalczynie tez witam ;)

Ja dzis od rana mam mdlosci. Najgorzej...

Powiedzialam dzis mojemu glownemu menadzerowi. Mam to szczescie ze caly czas mam w pracy wsparcie przelozonych jesli chodzi o moje wszystkie akcje zwiazane z ta ciaza poczawszy od latania do Wawy na zabiegi skonczywszy teraz jak powiedzialam ze sie udalo. Widac bylo w sumie ze wcale nie jest zaskoczony [emoji23] bardzo sie ucieszyl i powiedzial ze zrobia wszystko zeby mi jak najbardziej ulatwic prace :) na szczescie mam prace biurowa 8h dziennie wiec nie musze narazie isc na zwolnienie dopoki nie ma takich zalecen od poloznej ;)

Ciesze sie, ze mam takiego farta jak chodzi o prace :) fajnych mam przelozonych [emoji1745][emoji16]

Takie kierownictwo to skarb!

reklama
Do góry