Oczywiście, że straci, jemu się wydaje że od razu będzie mógł się z nim bawić. Ale dziecko jest naszą decyzją nie synkaTrzymam kciuki, swoją drogą ciekawe czy synek nie straci zapału jak maluch będzie już na świecie.
reklama
Martamamaporazpierwszy
Fanka BB :)
U mnie już 6+6 a od dwóch dni tylko bol piersi. A tak to spokójA czy ktoras nie ma w ogole objawów ciazowych?
W przeszlo 6 tyg
Ale w ogóle nie miałaś, czy chwilowo masz zanik objawów?A czy ktoras nie ma w ogole objawów ciazowych?
W przeszlo 6 tyg
Co prawda ja w 5 tygodniu ale miałam moment, że w nocy dostałam mocnych bóli podbrzusza i piersi przestały boleć, bardzo się wystraszyłam i zrobiłam betę, wszystko ok. a po kilku godzinach wrócił i ból piersi. Czytałam, że nie muszą cały czas boleć.
Ostatnia edycja:
Czaaroffnicaa
U mnie 5+6. Do tej pory zemdliło mnie raz i trzymało pol dnia, po czym wiecej nie wrocilo. Piersi bolały okropnie az do dziś... Tylko sutki odrobine wrazliwe i tyle. Sama nie wiem co o tym myslec [emoji2962]A czy ktoras nie ma w ogole objawów ciazowych?
W przeszlo 6 tyg
Czaaroffnicaa
Ale Wam zazdroszcze waszych usg i serduszek [emoji7]
Nie moge sie doczekac... Niestety spotkanie z polozna mam dopiero w polowie lutego i wtedy bedzie mnie umawiac na pierwsze usg.
Nie wiem jak ja dotrwam, jeszcze 3 tyg/4 tyg...
Nie moge sie doczekac... Niestety spotkanie z polozna mam dopiero w polowie lutego i wtedy bedzie mnie umawiac na pierwsze usg.
Nie wiem jak ja dotrwam, jeszcze 3 tyg/4 tyg...
Mischa206
Ja jestem 7t2d ból piersi i ich powiekszenie mam od samego początku. Ból brzucha jest delikatniejszy niż na początku. Teraz częściej mnie mdli. Zachcianek nie mam. Częściej czuje się zmęczona i senna.A czy ktoras nie ma w ogole objawów ciazowych?
W przeszlo 6 tyg
Zapata
U mnie też w ten weekend zauważyłam mniejsze objawy. Mdłości jakieś tam mam, ale lagodniejsze, piersi raz bolą, a raz lekko pobolewają przy ucisku. Czytałam gdzieś, że nawet w I trymestrze objawy mogą się zmniejszać, bo ciało zaczyna akceptować i przyzwyczajać się do ciąży albo mogą pojawiać się i znikać i nie powinnyśmy się niepokoić. U Ciebie objawy mogą się dopiero zacząć, czytałam że często pojawiają się dopiero ok. 8 tygodnia
reklama