reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja co do smaków to nie mam ochoty na nic 🤷 muszę wciskać w siebie jedzenie. Ale zdecydowanie słone wchodzi lepiej.
Przed zajściem w ciążę uwielbiałam słodycze. Nie było dnia bez batonika. Teraz nie mogę na nie patrzeć... Nie jem słodkiego od świąt 😁
Mam dokładnie tak samo. Na myśl o jedzeniu mnie mdli. Kiedyś wielką fanka słodkiego, od Sylwestra zjadłam kostkę czekolady 😃
Już prędzej jakiegoś chrupka zjem niż coś słodkiego.
Zapachy też mi przeszkadzają. Walczę aktualnie z obiadem. 1:0
Czy miała któraś z Was bóle pleców jak na miesiączkę? Ja tak mam dziś.. boje się, ze przyjdzie
Ja miałam długo po terminie @ miałam bóle brzucha i kręgosłupa. Tak na prawdę miałam termin @ na 26.12, i w tym dniu pojawily się bóle. Dopiero teraz we wtorek ustąpiły, ale czasem jeszcze chwilowo powracają.
Byłam u lekarza. Uspokoił mnie i powiedział że takie bóle często się zdarzają 🙂

reklama
Czy Was też muli bardziej wieczorem niż rano? Nie wymiotuje tylko tak dziwnie się czuje. Jakby żołądek mnie bolał i dziwnie w ustach. Po bułeczkach maslanych robi mi się niedobrze a kiedyś je lubiłam. Za to uwielbiam sok porzeczkowy niż pomarańczowy. Na sex wogole nie mam ochoty. W czwartek mam lekarza i mam nadzieję że fasolka urosła i serduszko nadal bije.

Mnie od 3 dni modli wieczorem nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam
Czy Was też muli bardziej wieczorem niż rano? Nie wymiotuje tylko tak dziwnie się czuje. Jakby żołądek mnie bolał i dziwnie w ustach. Po bułeczkach maslanych robi mi się niedobrze a kiedyś je lubiłam. Za to uwielbiam sok porzeczkowy niż pomarańczowy. Na sex wogole nie mam ochoty. W czwartek mam lekarza i mam nadzieję że fasolka urosła i serduszko nadal bije.

Cześć dziewczyny ja dziś zalatana zabiegana [emoji4][emoji5] z rana zero dolegliwości , jak by mi wszystko przeszło ....
ale na szczęście wróciło [emoji28][emoji5][emoji23] strasznie ost mi zaczyna kręgosłup doskwierać [emoji15][emoji849]

U mnie mdłości, wieczorem wymioty czystym kwasem, okropny posmak w ustach, zawroty głowy i senność nie wiem jak dam radę jutro w pracy ehhh

reklama
Do góry