reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Margola1986
Ja nie mam wogole objawów na jestem prawie w 8 tygodniu. Też mnie to irytuje i martwi.A czy ktoras nie ma w ogole objawów ciazowych?
W przeszlo 6 tyg
olaaa7
Też nie miałam w pierwszej ciąży. Nic. Jedynie odrzuciło mnie od kawy i nie piłam całą ciążę.Ja nie mam wogole objawów na jestem prawie w 8 tygodniu. Też mnie to irytuje i martwi.
Margola1986
Gratulacje
Margola1986
GratulacjeChciałam się przywitać u mnie dziś taka sytuacja. 6-7 dni przed @. Ostatnia @ 24 grudnia. Termin wypadałby na 1 października ale myślę, że drugiej ciąży nie przenoszę i uda się być wrzesniówką.
olaaa7
Dziękuję jestem w szoku. Niby czułam bo jednak ta historia z kawą się powtórzyła ale jednak dziś spodziewałam się na teście jedynie cienia a nie takiej kreski.Gratulacje
Margola1986
Oby to w mnie była też ciąża bezobjawowa a nie jakieś problemy.Też nie miałam w pierwszej ciąży. Nic. Jedynie odrzuciło mnie od kawy i nie piłam całą ciążę.
Karolinalina
Cześć dawno mnie tu nie było. W piatek byłam u lekarza wszystko dobrze serduszko bije prawidłowo 7tydzien ciąży termin na 10wrzesnia a i powiedziałam dla szefa że jestem w ciąży bardzo miło mnie zaskoczył swoją reakcja na wieść o ciąży i prosił abym od 1lutego poszła na zwolnienie ogólnie lekarz już w piatek chciał mi dać ale nie wzięłam nie dlugo się umowie znowu na wizytę i wezmę zwolnienie. A jak tam u was?
reklama
PatkaWariatka
Dzien dobry nowym wrześnióweczkom
Ja również bezobjawowo, poprzednia ciaza tez także oby tak dalej cieszmy się kochane póki nie mamy mdłości i wymiotów.
@Karolinalina pracujesz w szkodliwych warunkach ?
Ja również bezobjawowo, poprzednia ciaza tez także oby tak dalej cieszmy się kochane póki nie mamy mdłości i wymiotów.
@Karolinalina pracujesz w szkodliwych warunkach ?