reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny synek mojego brata ma ospeA ja w ciąży 😱 w dzieciństwie ją przechodzilam Ale czy ciąża może być zagrożona tym wirusem?

reklama
Ja też w srode[emoji16] odpoczywaj i oby przeszła choroba. Ja tyle co po grypie jestem i juz mnie gardło boli:(
Ja w drugiej ciąży tak wszystko łapałam :/ Zdrowia!

Dziewczyny synek mojego brata ma ospeA ja w ciąży 😱 w dzieciństwie ją przechodzilam Ale czy ciąża może być zagrożona tym wirusem?
Teoretycznie tak więc ja unikałam kontaktu z zarażonymi. Ale spokojnie. W praktyce nie tak łatwo złapać drugi raz wirusa.

Aż tak z tobą źle ? 🥺🥺🥺🥺
Wczoraj było lepiej, dzisiaj znowu zasypiam na siłę po wzięciu duphastonu, żeby tylko nie oddać :/ Ale głowy podnieść nie mogę bo od razu muszla.. No i światłowstręt :/
Myślę jednak, że to jelitówka bo strasznie mną poniewiera. Choć w pierwszej ciąży tak przeleżałam 2 tygodnie aż na SOR trafiłam więc sama już nie wiem :/

U nas w domu jelitówka była 2 miesiące
Jak ktoś skończył to zaczynała kolejna ,
odpukać nie przychodzi ...
chyba już swoje żeśmy odchorowali

Ja w drugiej ciąży tak wszystko łapałam :/ Zdrowia!

Teoretycznie tak więc ja unikałam kontaktu z zarażonymi. Ale spokojnie. W praktyce nie tak łatwo złapać drugi raz wirusa.

Wczoraj było lepiej, dzisiaj znowu zasypiam na siłę po wzięciu duphastonu, żeby tylko nie oddać :/ Ale głowy podnieść nie mogę bo od razu muszla.. No i światłowstręt :/
Myślę jednak, że to jelitówka bo strasznie mną poniewiera. Choć w pierwszej ciąży tak przeleżałam 2 tygodnie aż na SOR trafiłam więc sama już nie wiem :/
A może to migrena skoro swiatlowstret?

reklama
Ojej wspolczuje:(
Okropieństwo naprawdę i bez żadnych leków bo paracetamol to jak cukierek dla mnie :/ a ból tak niemiłosierny, że nawet wspomnieniem nie chcę do niego wracać :/ Tylko coś kojarzę, że przy karmieniu piersią też głowa potrafi dać popalić ..
No nic.. Ze wszystkim sobie poradzę tylko niech ten krwiak zniknie i da spokój mojej Kropce..

Do góry