reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny synek mojego brata ma ospeA ja w ciąży 😱 w dzieciństwie ją przechodzilam Ale czy ciąża może być zagrożona tym wirusem?

reklama
Ja też w srode[emoji16] odpoczywaj i oby przeszła choroba. Ja tyle co po grypie jestem i juz mnie gardło boli:(
Ja w drugiej ciąży tak wszystko łapałam :/ Zdrowia!

Dziewczyny synek mojego brata ma ospeA ja w ciąży 😱 w dzieciństwie ją przechodzilam Ale czy ciąża może być zagrożona tym wirusem?
Teoretycznie tak więc ja unikałam kontaktu z zarażonymi. Ale spokojnie. W praktyce nie tak łatwo złapać drugi raz wirusa.

Aż tak z tobą źle ? 🥺🥺🥺🥺
Wczoraj było lepiej, dzisiaj znowu zasypiam na siłę po wzięciu duphastonu, żeby tylko nie oddać :/ Ale głowy podnieść nie mogę bo od razu muszla.. No i światłowstręt :/
Myślę jednak, że to jelitówka bo strasznie mną poniewiera. Choć w pierwszej ciąży tak przeleżałam 2 tygodnie aż na SOR trafiłam więc sama już nie wiem :/

U nas w domu jelitówka była 2 miesiące
Jak ktoś skończył to zaczynała kolejna ,
odpukać nie przychodzi ...
chyba już swoje żeśmy odchorowali

Ja w drugiej ciąży tak wszystko łapałam :/ Zdrowia!

Teoretycznie tak więc ja unikałam kontaktu z zarażonymi. Ale spokojnie. W praktyce nie tak łatwo złapać drugi raz wirusa.

Wczoraj było lepiej, dzisiaj znowu zasypiam na siłę po wzięciu duphastonu, żeby tylko nie oddać :/ Ale głowy podnieść nie mogę bo od razu muszla.. No i światłowstręt :/
Myślę jednak, że to jelitówka bo strasznie mną poniewiera. Choć w pierwszej ciąży tak przeleżałam 2 tygodnie aż na SOR trafiłam więc sama już nie wiem :/
A może to migrena skoro swiatlowstret?

reklama
Ojej wspolczuje:(
Okropieństwo naprawdę i bez żadnych leków bo paracetamol to jak cukierek dla mnie :/ a ból tak niemiłosierny, że nawet wspomnieniem nie chcę do niego wracać :/ Tylko coś kojarzę, że przy karmieniu piersią też głowa potrafi dać popalić ..
No nic.. Ze wszystkim sobie poradzę tylko niech ten krwiak zniknie i da spokój mojej Kropce..

Do góry