reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Brać dalej! Koniecznie bo nie wiadomo, czy organizm sam sobie teraz da radę z progesteronem. Z infekcją musisz szybko pokazać się lekarzowi i się nie stresuj, to na pewno nie pomoże :)
No i Gratulacje! Na kiedy wypada termin porodu? :D

W poniedziałek pojde na betę i umówię się do lekarza. Jutro dla samej siebie powtórzę test. Dalej dwie tabletki dziennie aż do wizyty lekarza? Bo tak miałam zalecone, ze w 16 dniu cyklu zaczacbrac tabletki x2 przez 10 dni.
Haha, nie mam pojęcia na kiedy. Może wrzesień jak będzie wszystko dobrze!

reklama
Może po prostu zrób sobie badanie beta i progesteron i zobacz czy wyniki są w normie? Przy okazji umów się do lekarza żeby potwierdził ze wszystko jest ok. Gratulacje [emoji173]️ ciemne kreseczki wiec beta pewnie już wysoka

Betę zrobię w poniedziałek bo niestety u mnie w niedziele nie ma kiedy j gdzie. No jestem mega ciekawa, bo na nic nie liczyłam tym razem 🥵🥵

W poniedziałek pojde na betę i umówię się do lekarza. Jutro dla samej siebie powtórzę test. Dalej dwie tabletki dziennie aż do wizyty lekarza? Bo tak miałam zalecone, ze w 16 dniu cyklu zaczacbrac tabletki x2 przez 10 dni.
Tak, bierz tak jak bralas:)

Do wizyty bierz, jak do tej pory :) Mi dorzuciła kolejną tabletkę i biorę 3x1 ale to już indywidualna sprawa więc czekaj na decyzję lekarza :) A robiąc Betę faktycznie zrób też Progesteron :)

A Ty dalej bierzesz? Bo pamiętam, że miałaś bardzo ładny wynik :)
Tak,kazal mi brac 2 razy dziennie, ale wspomnial ze on zaleca brac nawet 3... ale temu lekarzowi nie ufam... za 2 tyg ide na wizytę do dobrego lekarza, ale nie wiem czy warto w 8 tc przerywac. Do 12 kazal brac...

reklama
Do góry