reklama
ela1004b
Fanka BB :)
Ja na serducho biorę 2×dziennie acesan 30mg a duphaston 2×2 , Będzie dobrze.Pisałam do lekarki i opowiedziała że mogę brać nawet 4x dziennie duphaston a inny lekarz kazał mi od dwóch kresek brać 2x acard 75, ale się boję. Czekam na wizytę u hematologa 27 stycznia.
Moniczka83
Zaciekawiona BB
Dzięki za miłe słowa. Zobaczymy co będzie bo od 14 znowu mam plamienie czerwone.Ja na serducho biorę 2×dziennie acesan 30mg a duphaston 2×2 , Będzie dobrze.
Kamkaaa
Zaciekawiona BB
Trzymaj się ciepło, obyś szybko poczuła się lepiej! Swoją drogą przy chorobie to mogą Ci wyjść zafałszowane wyniki, więc jeśli coś będzie nie tak, to się nie przejmujJa mam zapalenie krtani, mam zalecenia siedzieć w domu, robić inhalacje, kupiłam syrop z prawoślazu.
anszylka
Zaciekawiona BB
A ja to całkiem straciłam apetyt. Wszystko mi śmierdzi. Jem na siłę, ale jem.Dziewczyny jak tam Wasze samopoczucie? Ja mam straszne napady głodu, dziś aż mi się słabo zrobiło i po 15 razy w ciągu dnia mogę chodzić na siku
Tak naprawdę smakują mi tylko gruszki
A z sikaniem zależy od dnia, czasami częściej a czasami normalnie
Ja nie mam żadnych objawów oprócz ciągłego wzruszenia i placzu. Brzuch pobolewa do tego.Dziewczyny jak tam Wasze samopoczucie? Ja mam straszne napady głodu, dziś aż mi się słabo zrobiło i po 15 razy w ciągu dnia mogę chodzić na siku [emoji85]
reklama
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Oj tak ja też się płaczka zrobiłam [emoji4][emoji23] Ale lubię to i najchętniej oglądam teraz wzruszające dramaty i komedie romantyczne, biedny małżonek mój [emoji1787] Ale głodna też jestem częściej. Dodatkowo zawroty głowy, zaparcia, „kotłowanie” w brzuchu, senność w dzień, a w nocy problem z zaśnięciem. [emoji6]
Ja nie mam żadnych objawów oprócz ciągłego wzruszenia i placzu. Brzuch pobolewa do tego.