Vilde
Fanka BB :)
Tego nie wiem.A co z beta to nic ze ostatni wzrost był tylko o 48%?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie wiem.A co z beta to nic ze ostatni wzrost był tylko o 48%?
Ja dziś znalazłam klinikę gdzie zrobią mi prywatnie wczesne usg w 6 tc. Za jedyne £70. Od razu umówiłam wizytę na koniec stycznia , a teraz płaczę ze szczęścia. Co te hormony!! [emoji23][emoji24]
Ja ostatnio jak na razie przechodziłam w jednym momencie ze stanu euforii do stanu głębokiego smutku po czym znów się śmiałam. XDDDJa tez cały czas jak widzę psy i dzieci to się wzruszam traktuje to jako normę [emoji38][emoji38]
Bedzie dobrze ja zaraz zwymiotuje z tego stresu. Jeszcze 1h 20minut jak nie bedzie poslizgu. Najgorsze to czekanie.......
Nie mam kiedy, od rana byłam w laboratorium zostawiłam tam dużo pieniędzy, teraz wizyta u lekarza, właśnie czekam w poczekalni. Po Wrocławiu się poruszać to masakra [emoji14]Duzo zdrowka:* robisz inhalacje?
Na "Nasze wizyty" jestCzekamy tutaj na twoja wizytę [emoji4][emoji4][emoji4]
Jak wszyscy to wszyscy [emoji28][emoji28]