reklama
A jak wy to liczycie? [emoji14] ja to tylko z miesiączki na ost usg mi się zgadzało. Mam cykle 28-29dni.
Przy takich cyklach jak twój to się będzie zgadzać, że owulacja występuje ok 14 dnia. Ja wiem mniej więcej, że u mnie owu była 22 dnia cyklu i sobie od tego odjęłam 14 dni i od tej daty liczyłam wiek ciąży. Prawie trafiłam.
anszylka
Zaciekawiona BB
Tez się boję ... wizyta dopiero we wtorek. Moja gin mówi, ze mam dużo mówić do zarodka, bo on to czuje. Także głęboki wdech i wkręcamy sobie pozytywne wibracje. Będzie dobrzeNie śpię po nocach .... boje się [emoji18]
Raz myśle ze będzie ok za chwile inne myśli ze sobie to wkręcam ....
anszylka
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki i przytulam mocnoBedzie dobrze ja zaraz zwymiotuje z tego stresu. Jeszcze 1h 20minut jak nie bedzie poslizgu. Najgorsze to czekanie.......
Ewelina @
Fanka BB :)
Tez się boję ... wizyta dopiero we wtorek. Moja gin mówi, ze mam dużo mówić do zarodka, bo on to czuje. Także głęboki wdech i wkręcamy sobie pozytywne wibracje. Będzie dobrze [emoji847]
Fajnie ze masz taka panią ginekolog która ciebie wspiera taka osoba to skarb
reklama
A Ty masz tyle fajnych babek co Cię wspierają tutaj. Będzie dobrze ja też nic nie wiem. Według obliczeń jestem teraz w 4+5 tc więc jeśli Tobie też tak wychodzi z jakimś przesunięciem to może w podobnym czasie powitamy nasze dzidzie na świecieFajnie ze masz taka panią ginekolog która ciebie wspiera ❣ taka osoba to skarb