reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Tez się boję ... wizyta dopiero we wtorek. Moja gin mówi, ze mam dużo mówić do zarodka, bo on to czuje. Także głęboki wdech i wkręcamy sobie pozytywne wibracje. Będzie dobrze 🤗
Ja dostałam od mamy wczoraj taka zabawkę pluszowa która się kładzie na brzuch i gra melodyjke dla dziecka. Najpierw pomyślalam że za wcześnie a jak to zrobiłam to się cudownie poczułam. Pełne odprężenie. Pewnie sobie wkrecam ale skoro działa 😅

reklama
Wczoraj robiłam badania. Czy te pierwsze 4 wskaźniki z morfologii to aż taka straszna tragedia? Mąż najchętniej zawiózłby mnie do szpitala.... Może to być spowodowane tym, że w niedzielę wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku, który przepisał mi lekarz rodzinny?
Mysle ze tragedii nie ma. To nie sa jakies wielkie odchylania. Nie denerwuj się.

Ja dziś już po becie teraz w poniedziałek tez wyniki obu dostane dopiero we wtorek do południa .... czyli przed wizyta u gina [emoji4] i zobaczymy czy coś tam się rozwija ...
bo jeśli nie będzie rosnąć to przestaje się łudzić i pojadę na to czyszczenie 🥱
Trzymam kciuki! Ja też dziś 4tc i 5 dzień 😊

Dziewczyny mnie czasem pobolewa brzuch jak na okres, tak 5 min i przestaje. Plamien już nie mam. Staram się polegiwac i chyba zwiększe duphaston do 3x1. Tylko wtedy zmienię acard na aspirin cardio bo ma dawkę 100.

reklama
Do góry