Aklime
Fanka BB :)
Duzo zdrowka:* robisz inhalacje?Cześć dziewczyny, mnie tak choroba rozłożyła że ledwo mogę mówić, idę na 15 do lekarza rodzinnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duzo zdrowka:* robisz inhalacje?Cześć dziewczyny, mnie tak choroba rozłożyła że ledwo mogę mówić, idę na 15 do lekarza rodzinnego
Ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki,nie od dnia stosunku.Każdy lekarz tak liczy.Od okresu wychodzi 7 tydz
Ale od 15 grudnia był sex i od tamtego liczę te tyg ...
Pije bardzo dużo wody, wzbraniam się przed tabletkami okropnie ale w ostateczności będę chyba musiała wziąć ... mama nadzieje ze paracetamol 500 nie będzie za mocnyWody dużo pijesz? Paracetamol wez
A zastanawiałaś się może jaki szpital wybierzesz ? Masz jakieś opinieA Ty masz tyle fajnych babek co Cię wspierają tutaj. Będzie dobrze ❤ ja też nic nie wiem. Według obliczeń jestem teraz w 4+5 tc więc jeśli Tobie też tak wychodzi z jakimś przesunięciem to może w podobnym czasie powitamy nasze dzidzie na świecie
Nie prawda, licza na podstawie wielkosci zarodka i pecherzyka, aparat sam wylicza wiek ciazy.Ciążę liczy się od dnia ostatniej miesiączki,nie od dnia stosunku.Każdy lekarz tak liczy.
500 możesz wziąć 3-4 razy dziennie. Ja teraz przy grypie tak bralam, Max 4, lekarz tak mi powiedział. Jezu jak pomyślę o tym ile miałam wpompowanych leków na początku to od razu mnie ściska w żołądku.. Gin nie chciał ze mną rozmawiać o powikłaniach grypy w I trymestrze. Kazał skupić się na pozytywnym myśleniu..Pije bardzo dużo wody, wzbraniam się przed tabletkami okropnie ale w ostateczności będę chyba musiała wziąć ... mama nadzieje ze paracetamol 500 nie będzie za mocny
Ja myślę ze to jest taki miks też.. Nie ze liczą tylko aparatem albo tylko z okresu.. Koleżanka miała tak ze ciaza była ciagle za mała w stosunku do okresu i powiedział lekarz że albo przesunela się owulacja albo coś jest nie tak.. I wyszło, że poronila akurat więc nic nie jest zero jedynkowe.Nie prawda, licza na podstawie wielkosci zarodka i pecherzyka, aparat sam wylicza wiek ciazy.
Ja np owulacje mialam w 8 dniu cyklu wiec u mnie byloby o tydzien mlodsze...
Wiadomo, to nie matematyka, w zyciu bywa roznieJa myślę ze to jest taki miks też.. Nie ze liczą tylko aparatem albo tylko z okresu.. Koleżanka miała tak ze ciaza była ciagle za mała w stosunku do okresu i powiedział lekarz że albo przesunela się owulacja albo coś jest nie tak.. I wyszło, że poronila akurat więc nic nie jest zero jedynkowe.
Uspokoiłas mnie troszeczkę dziękuje500 możesz wziąć 3-4 razy dziennie. Ja teraz przy grypie tak bralam, Max 4, lekarz tak mi powiedział. Jezu jak pomyślę o tym ile miałam wpompowanych leków na początku to od razu mnie ściska w żołądku.. Gin nie chciał ze mną rozmawiać o powikłaniach grypy w I trymestrze. Kazał skupić się na pozytywnym myśleniu..