Ewelina @
Fanka BB :)
Bedzie dobrze[emoji173] zadnego czyszczenia nie bedzie
Nie śpię po nocach .... boje się [emoji18]
Raz myśle ze będzie ok za chwile inne myśli ze sobie to wkręcam ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze[emoji173] zadnego czyszczenia nie bedzie
Bedzie dobrze ja zaraz zwymiotuje z tego stresu. Jeszcze 1h 20minut jak nie bedzie poslizgu. Najgorsze to czekanie.......Nie śpię po nocach .... boje się [emoji18]
Raz myśle ze będzie ok za chwile inne myśli ze sobie to wkręcam ....
Bedzie dobrze ja zaraz zwymiotuje z tego stresu. Jeszcze 1h 20minut jak nie bedzie poslizgu. Najgorsze to czekanie.......
A jak wy to liczycie? [emoji14] ja to tylko z miesiączki na ost usg mi się zgadzało. Mam cykle 28-29dni.Obliczyłam ze jestem w 4 tyg i 5 dni [emoji33][emoji32]
A nie w 8 aż tak by mi się przesunęło ?
Ja od miesiaczki powinnam miec 6+1 dzisiaj ale nie mam pojecia kiedy mialam owulacje wiec nie wiem czy nie bedzie mlodsza aczkolwiek przyznam Wam, ze ostatnie bara bara mialam 20/12 pozniej mielismy pelna chate ludzi i do testu nie bylo szans na to zeby cos podzialac (do sylwestra), a w sylwestra mialam pozytywny test. Wiec chyba powinien byc mniej wiecej wlasnie 6tcA jak wy to liczycie? [emoji14] ja to tylko z miesiączki na ost usg mi się zgadzało. Mam cykle 28-29dni.